نتایج جستجو برای عبارت :

طرز تهیه و فوت و فن یک املت گوجه فرنگی حرفه ای

طرز تهیه و فوت و فن یک املت گوجه فرنگی حرفه ای
املت گوجه فرنگی از آن دسته غذاهای ساده و خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که برای تمام وعده های غذا در طول شبانه روز مناسب و پرطرفدار است. بسیاری از افراد تصور می نمایند املت گوجه فرنگی یک غذای ساده و دم دستی است که مبتدی ترین افراد در امر آشپزی هم قادرند آن را عمل بیاورند اما واقعیت چیز دیگری است. اگر می خواهید یک املت گوجه فرنگی حرفه ای و خوشمزه با طعم املت های رستورانی و کافه های قدیمی و مشهور درس
املت گوجه فرنگی از آن دسته غذاهای ساده و خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که برای تمام وعده های غذا در طول شبانه روز مناسب و پرطرفدار است. بسیاری از افراد تصور می نمایند املت گوجه فرنگی یک غذای ساده و دم دستی است که مبتدی ترین افراد در امر آشپزی هم قادرند آن را عمل بیاورند اما واقعیت چیز دیگری است. اگر می خواهید یک املت گوجه فرنگی حرفه ای و خوشمزه با طعم املت های رستورانی و کافه های قدیمی و مشهور درست کنید باید فوت و فن های درست کردن املت حرفه ای
املت گوجه فرنگی از آن دسته غذاهای ساده و خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که برای تمام وعده های غذا در طول شبانه روز مناسب و پرطرفدار است. بسیاری از افراد تصور می نمایند املت گوجه فرنگی یک غذای ساده و دم دستی است که مبتدی ترین افراد در امر آشپزی هم قادرند آن را عمل بیاورند اما واقعیت چیز دیگری است. اگر می خواهید یک املت گوجه فرنگی حرفه ای و خوشمزه با طعم املت های رستورانی و کافه های قدیمی و مشهور درست کنید باید فوت و فن های درست کردن املت حرفه ای
طرز تهیه و نکات طلایی املت خوشمزه با رب یا گوجه‌فرنگی
املت گوجه‌فرنگی از آن‌دسته غذاهای ساده و خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که برای تمام وعده‌های غذا در طول شبانه‌روز مناسب و پرطرفدار است. بسیاری از افراد تصور می‌کنند املت گوجه‌فرنگی یک غذای ساده و دم دستی است که مبتدی‌ترین افراد در امر آشپزی هم قادرند آن را عمل بیاورند اما واقعیت چیز دیگری است. اگر می‌خواهید یک املت گوجه‌فرنگی حرفه‌ای و خوشمزه با طعم املت‌های رستورانی و کافه‌ه
املت درست کردن با تکنیک آشپز حرفه ای
املت از جمله غذاهایی راحت اما بسیار خوشمزه می باشد که شاید بیشتر افراد مجرد این غذا را از وعده های دوست داشتنی خود بدانند.
مواد لازم املت :
تخم مرغ : 4 عدد
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذا خوری
روغن : 4 قاشق غذا خوری
نمک ، فلفل ( سیاه یا قرمز) و زردچوبه : به میزان لازم

ادامه مطلب
تهیه املت با رب و گوجه ; به سبک قهوه خانه هااملت طرز تهیه آسانی دارد که شاید نیاز به تبهر بالایی ندارد اما می تواند وعده خوشمزه تری نسبت به برخی غذا ها باشد.
املت درست کردن با تکنیک آشپز حرفه ای
املت از جمله غذاهایی راحت اما بسیار خوشمزه می باشد که شاید بیشتر افراد مجرد این غذا را از وعده های دوست داشتنی خود بدانند.
مواد لازم املت :
تخم مرغ : 4 عدد
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذا خوری
روغن : 4 قاشق غذا خوری
نمک ، فلفل ( سیاه یا قرمز) و زردچوبه : به میز
املت درست کردن با تکنیک آشپز حرفه ای
املت از جمله غذاهایی راحت اما بسیار خوشمزه می باشد که شاید بیشتر افراد مجرد این غذا را از وعده های دوست داشتنی خود بدانند.
مواد لازم املت :
تخم مرغ : 4 عدد
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذا خوری
روغن : 4 قاشق غذا خوری
نمک ، فلفل ( سیاه یا قرمز) و زردچوبه : به میزان لازم
 
املت با رب (قهوه خانه ای)
 
 
طرز تهیه املت با رب :
تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و روغن را کف آن بریزید تا داغ شود. بعد از داغ شدن روغن رب گوجه ف
طرز تهیه و فوت و فن یک املت گوجه فرنگی حرفه ای
املت گوجه فرنگی از آن دسته غذاهای ساده و خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که برای تمام وعده های غذا در طول شبانه روز مناسب و پرطرفدار است. بسیاری از افراد تصور می نمایند املت گوجه فرنگی یک غذای ساده و دم دستی است که مبتدی ترین افراد در امر آشپزی هم قادرند آن را عمل بیاورند اما واقعیت چیز دیگری است. اگر می خواهید یک املت گوجه فرنگی حرفه ای و خوشمزه با طعم املت های رستورانی و کافه های قدیمی و مشهور درس
طرز تهیه املت گوجه فرنگی
مواد لازم:
گوجه فرنگی نیم کیلو پیاز 1 عدد تخم مرغ 3 عدد فلفل دلمه ای 1 عدد روغن مایع به مقدار لازم نمک و زردچوبه به مقدار لازم فلفل سیاه به مقدار لازم
املت گوجه فرنگی یکی از دوست داشتنی ترین و ساده ترین غذاهاییه که بین ما ایرانی ها محبوبیت خاصی داره. املت هم میتونه یه صبحونه دلچسب باشه، هم عصرونه و حتی یه شام سبک. محاله هر کدوم از ما یک عالمه خاطره ی خوش با این غذا نداشته باشیم. مطمئن هستم اگه همین الان یکم فکر کنین کلی خاط
حالا این عمه من خوبه هروقت میاد رشت میره رازقی و شکم الملوکو کبابی فلان و بسار کلی به خودش میرسه..
ما
۹ تا آدم عاقل و بالغ رفتیم دربند املت زدیم بر بدن کلا شد ۱۲۰تومن
میخواست مارو به کشتن بدهههه که چرا واسه املت انقد پول دادین..
البته
نظرشون اینه اگه عاقل بودین اینقد پول پای املت نمیدادین..ولی به قول
آروین اینجوری خودمونو توجیح کردیم که نهههه خوب بود گوجه گرون شدهههه..
پ.ن:یادم باشه حق تبلیغو از این رستورانایی که نام بردم بگیرم
املت درست کردن با تکنیک آشپز حرفه ای
املت از جمله غذاهایی راحت اما بسیار خوشمزه می باشد که شاید بیشتر افراد مجرد این غذا را از وعده های دوست داشتنی خود بدانند.
مواد لازم املت :
تخم مرغ : 4 عدد
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذا خوری
روغن : 4 قاشق غذا خوری
نمک ، فلفل ( سیاه یا قرمز) و زردچوبه : به میزان لازم
 
املت با رب (قهوه خانه ای)
 
 
طرز تهیه املت با رب :
تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و روغن را کف آن بریزید تا داغ شود. بعد از داغ شدن روغن رب گوجه ف
در این مطلب با طرز تهیه املت سوسیس و گوجه‌فرنگی آشنا می‌شوید که یک صبحانۀ کامل است.
  
املت سوسیس و  گوجه‌فرنگی از آن صبحانه هایی است که اگر آن را امتحان کنید، عاشقش  می‌شوید. حتی این املت را می‌توانید برای وقت هایی که زمان زیادی برای  آشپزی ندارید، به عنوان ناهار یا شام هم مصرف کنید. در طرز تهیه املت سوسیس و گوجه از هر نوع سوسیسی که دوست دارید، می‌توانید استفاده کنید.مواد لازم:
تخم‌مرغ: ۴ عدد
گوجه گیلاسی: ۲ پیمانه
سوسیس به میزان لازم
کره:
املت توفو یکی از انواع املت های ساده و خوشمزه سرشار از پروتئین است و به عنوان یک صبحانه کامل برای ورزشکاران و بدنسازان گیاهخوار و وگن قبل از روفتن به باشگاه محسوب می شود.
ما در این مقاله از سایت کوکا آموزش درست کردن املت سبزیجات حرفه ای خوشمزه و ساده با پنیر توفو و بدون تخم مرغ را ارائه کرده ایم. با ما همراه باشید!

ادامه مطلب
 
املت خوراکی است که ماده اصلی آن تخم‌مرغ است. برای تهیه املت در ماهی‌تابه روغن یا کره و رب گوجه یا گوجه فرنگی می‌ریزند.
مواد لازم
6 عدد تخم مرغ
6 قاشق سوپ خوری شیر
2 فنجان گوجه فرنگی خرد شده
3 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
6 قاشق غذاخوری روغن
نمک و فلفل
دستور العمل‌
ابتدا تخم مرغ‌ها را در ظرفی می‌شکنیم و با چنگال می‌زنیم تا کاملا کف کند.
کمی نمک، فلفل و 6 قاشق سوپ خوری شیر را به مخلوط تخم مرغ هم‌زده شده اضافه کرده و به هم می‌زنیم.
 سپس تابه
طرز تهیه املت
 
املت یکی از
غذاهای محبوب و در اصل یکی از صبحانه‌های معروف و پرطرفداری است که از
سال‌های گذشته تا به امروز، نسل‌های جوان و بزرگ‌سال از آن استقبال
می‌کنند. به‌طورکلی املت از گوجه‌فرنگی و تخم‌مرغ
به همراه روغن یا کره تهیه می‌شود؛ اما امروزه مردم کشور ایران و حتی بعضی
از کشورهای خارجی، املت را با کمی نوآوری، به سبک‌های مختلفی تهیه و عرضه
می‌کنند که مواد تشکیل‌دهنده هرکدام با یکدیگر متفاوت است.در این مطلب از
سایت علم س
طرز تهیه املت
 
املت یکی از
غذاهای محبوب و در اصل یکی از صبحانه‌های معروف و پرطرفداری است که از
سال‌های گذشته تا به امروز، نسل‌های جوان و بزرگ‌سال از آن استقبال
می‌کنند. به‌طورکلی املت از گوجه‌فرنگی و تخم‌مرغ
به همراه روغن یا کره تهیه می‌شود؛ اما امروزه مردم کشور ایران و حتی بعضی
از کشورهای خارجی، املت را با کمی نوآوری، به سبک‌های مختلفی تهیه و عرضه
می‌کنند که مواد تشکیل‌دهنده هرکدام با یکدیگر متفاوت است.در این مطلب از
سایت علم س
طرز تهیه املت
 
املت یکی از
غذاهای محبوب و در اصل یکی از صبحانه‌های معروف و پرطرفداری است که از
سال‌های گذشته تا به امروز، نسل‌های جوان و بزرگ‌سال از آن استقبال
می‌کنند. به‌طورکلی املت از گوجه‌فرنگی و تخم‌مرغ
به همراه روغن یا کره تهیه می‌شود؛ اما امروزه مردم کشور ایران و حتی بعضی
از کشورهای خارجی، املت را با کمی نوآوری، به سبک‌های مختلفی تهیه و عرضه
می‌کنند که مواد تشکیل‌دهنده هرکدام با یکدیگر متفاوت است.در این مطلب از
سایت علم س
طرز تهیه املت
 
املت یکی از
غذاهای محبوب و در اصل یکی از صبحانه‌های معروف و پرطرفداری است که از
سال‌های گذشته تا به امروز، نسل‌های جوان و بزرگ‌سال از آن استقبال
می‌کنند. به‌طورکلی املت از گوجه‌فرنگی و تخم‌مرغ
به همراه روغن یا کره تهیه می‌شود؛ اما امروزه مردم کشور ایران و حتی بعضی
از کشورهای خارجی، املت را با کمی نوآوری، به سبک‌های مختلفی تهیه و عرضه
می‌کنند که مواد تشکیل‌دهنده هرکدام با یکدیگر متفاوت است.در این مطلب از
سایت علم س
طرز تهیه املت
 
املت یکی از
غذاهای محبوب و در اصل یکی از صبحانه‌های معروف و پرطرفداری است که از
سال‌های گذشته تا به امروز، نسل‌های جوان و بزرگ‌سال از آن استقبال
می‌کنند. به‌طورکلی املت از گوجه‌فرنگی و تخم‌مرغ
به همراه روغن یا کره تهیه می‌شود؛ اما امروزه مردم کشور ایران و حتی بعضی
از کشورهای خارجی، املت را با کمی نوآوری، به سبک‌های مختلفی تهیه و عرضه
می‌کنند که مواد تشکیل‌دهنده هرکدام با یکدیگر متفاوت است.در این مطلب از
سایت علم س
طرز تهیه املت
 
املت یکی از
غذاهای محبوب و در اصل یکی از صبحانه‌های معروف و پرطرفداری است که از
سال‌های گذشته تا به امروز، نسل‌های جوان و بزرگ‌سال از آن استقبال
می‌کنند. به‌طورکلی املت از گوجه‌فرنگی و تخم‌مرغ
به همراه روغن یا کره تهیه می‌شود؛ اما امروزه مردم کشور ایران و حتی بعضی
از کشورهای خارجی، املت را با کمی نوآوری، به سبک‌های مختلفی تهیه و عرضه
می‌کنند که مواد تشکیل‌دهنده هرکدام با یکدیگر متفاوت است.در این مطلب از
سایت علم س
طرز تهیه املت
 
املت یکی از
غذاهای محبوب و در اصل یکی از صبحانه‌های معروف و پرطرفداری است که از
سال‌های گذشته تا به امروز، نسل‌های جوان و بزرگ‌سال از آن استقبال
می‌کنند. به‌طورکلی املت از گوجه‌فرنگی و تخم‌مرغ
به همراه روغن یا کره تهیه می‌شود؛ اما امروزه مردم کشور ایران و حتی بعضی
از کشورهای خارجی، املت را با کمی نوآوری، به سبک‌های مختلفی تهیه و عرضه
می‌کنند که مواد تشکیل‌دهنده هرکدام با یکدیگر متفاوت است.در این مطلب از
سایت علم س
طرز تهیه املت
 
املت یکی از
غذاهای محبوب و در اصل یکی از صبحانه‌های معروف و پرطرفداری است که از
سال‌های گذشته تا به امروز، نسل‌های جوان و بزرگ‌سال از آن استقبال
می‌کنند. به‌طورکلی املت از گوجه‌فرنگی و تخم‌مرغ
به همراه روغن یا کره تهیه می‌شود؛ اما امروزه مردم کشور ایران و حتی بعضی
از کشورهای خارجی، املت را با کمی نوآوری، به سبک‌های مختلفی تهیه و عرضه
می‌کنند که مواد تشکیل‌دهنده هرکدام با یکدیگر متفاوت است.در این مطلب از
سایت علم س
طرز تهیه املت
 
املت یکی از
غذاهای محبوب و در اصل یکی از صبحانه‌های معروف و پرطرفداری است که از
سال‌های گذشته تا به امروز، نسل‌های جوان و بزرگ‌سال از آن استقبال
می‌کنند. به‌طورکلی املت از گوجه‌فرنگی و تخم‌مرغ
به همراه روغن یا کره تهیه می‌شود؛ اما امروزه مردم کشور ایران و حتی بعضی
از کشورهای خارجی، املت را با کمی نوآوری، به سبک‌های مختلفی تهیه و عرضه
می‌کنند که مواد تشکیل‌دهنده هرکدام با یکدیگر متفاوت است.در این مطلب از
سایت علم س
طرز تهیه املت
 
املت یکی از
غذاهای محبوب و در اصل یکی از صبحانه‌های معروف و پرطرفداری است که از
سال‌های گذشته تا به امروز، نسل‌های جوان و بزرگ‌سال از آن استقبال
می‌کنند. به‌طورکلی املت از گوجه‌فرنگی و تخم‌مرغ
به همراه روغن یا کره تهیه می‌شود؛ اما امروزه مردم کشور ایران و حتی بعضی
از کشورهای خارجی، املت را با کمی نوآوری، به سبک‌های مختلفی تهیه و عرضه
می‌کنند که مواد تشکیل‌دهنده هرکدام با یکدیگر متفاوت است.در این مطلب از
سایت علم س
طرز تهیه املت اسپانیایی :
 
طرز تهیه املت اسپانیایی :
برای تهیه املت اسپانیایی ابتدا تخم مرغ را خوب بزنید سپس بقیه مواد را خرد کرده، کره را در ماهیتابه آب کرده.
مواد را در داخل ماهیتابه تفت بدهید حالا نمک و فلفل را اضافه کنید و در انتها تخم مرغ را هم افزوده و با بقیه مواد مخلوط کنید.
مواد لازم برای املت اسپانیایی :
 تخم مرغ : 2 عدد  
قارچ : 2 عدد  
کره : 25 گرم  
فلفل : یک دوم قاشق چایخوری  
فلفل دلمه : یک دوم
گوجه فرنگی : یک عدد متوسط   
ژامبون گوشت یا مر
املت بسیار متنوع است و انواع گوناگونی دارد. این غذای ساده ولی لذیذ، بیشتر در وعدۀ صبحانه مصرف می‌شود.
  
املت پنیری تخم‌مرغ و بیکن،  نوعی املت است که گزینۀ خوبی برای صبحانۀ روز تعطیل در کنار خانواده است.  البته این املت چون مغذی و مقوی است، برای یک میان‌وعدۀ کامل یا خوراکی  دانش‌آموزان در مدرسه پیشنهاد می‌شود.
مواد لازم:
بیکن: ۸ تکه
تخم‌مرغ: ۸ عدد
پیازچه: ۳ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
گوجه‌فرنگی: ۲ عدد
پنیر چدار رنده شده: ۲ فنجان
نان ساندو
 
  اختلاف شدیدی تو زندگی زناشویی داشتیم  و آن عدم تفاهم سر یک موضوع بود . همین باعث جدایی ما شد. همه دنبال آن یک موضوع بودند و ما به افراد نزدیک خانواده گفته بودیم که آن چیزی نیست جز سبک آشپزی و نوع پختن املت . او دوست داشت گوجه ها آبدار وکمی سفت و خام باشد و بعد تخم مرغ ها را بدون اینکه هم بزند روی گوجه ها بشنکد . اما من خوب گوجه ها را می پختم و کمی در روغن تفت می دادم و تخم ها را روی آن می شکستم و هم می زدم . فقط همین .
  وقتی وعده های زیادی از غذای ما
ابوی گرامی فرمودند که چرا همش من برم نون بگیرم حال ندارم منم پیشنهاد دادم که باشه من میرم نون میگیرم امشب شما املت درست کن برگشتم شام بخوریم گفت واقعا میری نون بگیری گفتم آره به شرطی که درست کردن شام باشما گفت باشه تا بری بگیری و برگردی من املت درست کردم مامانمم گفته بود من شام نمیخورم هیچی هم درست نمیکنم من رفتم نون گرفتم رسیدم خونه دیدم  املت آمادست آقا چشمتون روز بعد نبینه اولین لقمه که خوردم اینقدر بد مزه بود نمیدونم چی چی بهش زده بود یک
تزیین گوجه به شکل قلب را با استفاده و دقت به تصاویر زیر یاد گرفته و برای تزیین سالاد یا غذای خود استفاده نمایید. برای درست کردن این قلب های زیبا، از گوجه فرنگی های هم اندازه و هم شکل استفاده کنید. اگر گوجه فرنگی ها، بیضی شکل و بلند باشند، شکل قلب های گوجه فرنگی زیباتر و واقعی تر به نظر می رسند.
 
کافی است که از قسمت سر گوجه فرنگی، یک سوم یا یک چهارم گوجه را با زاویه 45 درجه، برش بزنید و دو بخش بزرگ دو گوجه فرنگی را به هم چسبانده و با خلال دندان آنها
مواد لازم :گوجه فرنگی پوست گرفته شده ۳ عدد بزرگتخم مرغ همزده ۴ عددپیاز نگینی یک عدد متوسطنصف فلفل دلمه ای نگینیرب گوجه فرنگی ۱ قاشق غداخورینمک ۱ قاشق مرباخوریفلفل سیاه ۱ قاشق چایخوریپنیر پیتزا ۵ قاشق غذاخوریزیتون سبز یا سیاه به مقدار لازم (میتونید مواد بالا به دلخواه عوض و یا کم و زیاد کنید)
ادامه مطلب
 
مواد لازم :گوجه فرنگی پوست گرفته شده ۳ عدد بزرگتخم مرغ همزده ۴ عددپیاز نگینی یک عدد متوسطنصف فلفل دلمه ای نگینیرب گوجه فرنگی ۱ قاشق غداخورینمک ۱ قاشق مرباخوریفلفل سیاه ۱ قاشق چایخوریپنیر پیتزا ۵ قاشق غذاخوریزیتون سبز یا سیاه به مقدار لازم (میتونید مواد بالا به دلخواه عوض و یا کم و زیاد کنید)
ادامه مطلب
املت اسپانیایی همان طور که از اسمش پیداست یک صبحانه اسپانیایی است که مواد تشکیل دهنده آن معمولا سبزیجات است. اما در مکان های مختلف و شهر های مختلف مواد دیگری غیر از سبزیجات نیز به آن اضافه می شود که این باز بسته به ذائقه افراد دارد. املت همان طور که از اسمش پیداست غذایی است که با تخم مرغ تهیه می شود اما امروزه املت انواع مختلفی پیدا کرده است و شما با هر موادی که دوست داشته باشید می توانید آن را تهیه کنید فقط توجه داشته باشید که تنها چیزی که در ه
روش خشک کردن گوجه فرنگی
پودر گوجه یکی از بهترین روش ها برای ذخیره گوجه ها برای فصول دیگر است و وقتی که گوجه ها تازه و در فصل خود هستند می توان مقدار زیادی از آنها را خرید و پودر گوجه درست کرد به این ترتیب دیگر خراب نمی شوند. پودر گوجه فرنگی خشک شده بسیار خوش طعم و فوق العاده مفید است که بخاطر استفاده چند گانه از آن است.
  
ادامه مطلب
مدت زمان آماده‌سازی مواد: 15 دقیقه
مدت زمان پخت: 20  دقیقه
مواد مورد نیاز املت مدیترانه ­ای برای: 4 نفر

روغن مایع 
1 قاشق سوپخوری 

 ژامبون قارچ و مرغ (یا ژامبون گوشت)
 400 گرم

گوجه ­فرنگی (حلقه ­شده) 
1 عدد 

تخم ­مرغ 
4 عدد 

قارچ (اسلایس ­شده)
4 عدد

فلفل­ دلمه ­ای (خلالی­ خردشده)
2 عدد

نمک و فلفل
به میزان لازم

بکینگ ­پودر
یک ­دوم قاشق چایخوری


ادامه مطلب
گیاه گوجه مینیاتوری، این گوجه ها قطری حدود 2 یا 3 سانتی متر دارند و نسبت به گوجه فرنگی دیرتر فاسد می شوند.این گیاه را حتی میتوان در آپارتمان نیز پرورش داد. شما می توانید در بالکن آپارتمانتان آن را به راحتی پرورش دهید. این گوجه ها ظاهر زیبایی دارند و از طعم خوشایندی هم برخوردارند.
ادامه مطلب
آماده سازی گوجه فرنگی برای خشک کردن
گوجه‌ها را بشویید و خشک کنید. در صورت تمایل می‌توانید پوست گوجه‌ها را قبل از خشک کردن جدا کنید. برای اینکار ابتدا و انتهای گوجه دو برش به شکل بعلاوه ایجاد کنید، توجه داشته باشید عمق این برش‌ها نباید زیاد باشد و فقط پوست گوجه را برش بزنید. گوجه‌ها را به مدت ۲۰ الی ۳۰ ثانیه داخل آب در حال جوش قرار دهید، سپس با استفاده از یک قاشق آن‌ها را خارج کرده و داخل مخلوط آب و یخ قرار دهید. با استفاده از این روش می‌توان
املت عسل با پنیر فتا
یکی از لذیذترین صبحانه ها املت عسل همراه با پنیر فتا است و تجربه متفاوتی در آشپزی می باشد، با ما همراه باشید تا با طرز تهیه املت عسل با پنیر فتا آشنا شوید واز طعم و مزه آن لذت ببرید. ادامه مطلب املت عسل همراه با پنیر فتا ادامه مطلب ...
یک صبحانه دلچسب با املت تونسی و نان تازه، روز را به‌خیر و شادی می‌کند.
از هر‌کس بپرسید آشپزی بلدی یا نه، در جواب می‌گوید: بله یا خیر. اگر جواب مثبت باشه که هیچ، اما اگر جواب منفی باشه، ممکنه بگه فقط بلدم نیمرو یا املت درست کنم. با‌ اینکه املت جزو غذاهای سریع به‌نظر می‎رسه ، اما تهی? یک املت لذیذ و خوشمزه، کار آسونی نیست، اون هم از نوع املت تونسی!
اگر طرفدار غذاهای تند و تیز هستید، املت شاکشوکا یک غذای ایده آل برای شمااست. شاکشوکا یه املت ت
یک روش ساده خشک کردن آنها در آفتاب است. گوجه ها را از وسط به دو نیم میکنیم و در سینی چیده و در مقابل آفتاب قرار میدهیم تا خشک شوند.
خشک کردن گوجه در فر
یک روش دیگر خشک کردن گوجه در فر است. گوجه ها را از وسط به دو نیم کرده و روی آنها نمک پاچیده و در سینی فر روی حرادت ۱۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۸ ساعت قرار میدهیم تا خشک شوند. گوجه ها را در شیشه ای تمیز ریخته کمی سیر تازه لابه لای آنها گذاشته و با روغن پر میکنیم. اگر روغن زیتون در دسترس دارید که چه بهتر.
یک روش ساده خشک کردن آنها در آفتاب است. گوجه ها را از وسط به دو نیم میکنیم و در سینی چیده و در مقابل آفتاب قرار میدهیم تا خشک شوند.
خشک کردن گوجه در فر
یک روش دیگر خشک کردن گوجه در فر است. گوجه ها را از وسط به دو نیم کرده و روی آنها نمک پاچیده و در سینی فر روی حرادت ۱۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۸ ساعت قرار میدهیم تا خشک شوند. گوجه ها را در شیشه ای تمیز ریخته کمی سیر تازه لابه لای آنها گذاشته و با روغن پر میکنیم. اگر روغن زیتون در دسترس دارید که چه بهتر.
طرز تهیه املت قارچ موضوع این بخش از سایت برفانک است. گاهی وقتها برای صبحانه یا حتی ناهار و شام مجبوریم املت درست کنیم. ولی ما میتوانیم به این املت تنوع بدهیم. برای همین ما در این قسمت طرز تهیه 3 مدل املت قارچ را به شما آموزش می دهیم تا بتوانید غذاهای متنوع تری در منزل تهیه کنید.
طرز تهیه املت قارچ
ادامه مطلب
هو سمیع
.
#قسمت_سیزدهم
.
عادت داشتم همیشه شام سبک بخورم در حد نون و پنیر و مخلفات
تو منوی شام غیر غذای پختنی چیزی پیدا نکردم اما تو منوی صبحانه املت بود
گارسن رو صدا زدم و خواهش کردم یه املت برام بیارن
مخالفتی نکرد و من که منتظر بودم مخالفت کنه خیالم راحت شد
املت خوشمزه ای بود اونم با نون سنگک تازه 
ادامه مطلب
روش نگهداری کنسرو رب گوجه فرنگی در خانه
مصرفرب گوجه فرنگی، برای افرادی که به گوجه ­فرنگی حساسیت دارند، توصیه نمی­ گردد از مصرف کنسروهای تغییر رنگ و بو خودداری فرمایید رب گوجه‌فرنگی بعد از باز شدن باید در داخل یخچال نگهداری شود یکی از اتفاقات طبیعی که برای این رب گوجه فرنگی می‌افتد کپک‌زدگی آن است که به خاطر شرایط نامطلوب نگهداری ایجاد می‌شود بنابراین برای جلوگیری از کپک‌زدگی رب گوجه فرنگی در یخچال دمای آن را به دمای ‌۴ درجه سانتیگراد
ترشی جز آن دسته از چاشنی های پرطرفدار در بین سفره های ایرانی ها است که با تنوع  در طعم و رنگ های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد در این مطلب از پرشین وی ما طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی یا همان سالاد مشهدی را برای شما آماده کرده ایم
 
ترشی گوجه فرنگی
ترشی یکی از چاشنی های مورد علاقه ایرانیان است که زمان خوردن آن فصل زمستان است. گوجه فرنگی یکی از سبزیجاتی است که خواص فراوانی دارد و با آن می توانید دو ترشی خوش طعم برای زمستان درست کنید.
دو ترشی خوش طعم
مادرم گوجه پلوهای جانداری درست میکند.گوجه ی رنده شده را با سیب زمینی های نگینی،برنج ایرانی، زیره و چند نوع ادویه ی هندی که از هند نیامدند قاطی میکند و توی قابلمه ای که شاید از جنگ جهانی اول برگشته است روی گاز بار میگذارد.زمان زیادی از آخرین گوجه پلوی بارگذاشته روی گاز سینجرمان میگذرد اما هنوز یادآوری بو و طعم دل انگیز بشقاب گوجه پلوی کنارِ پیاله ی ماستِ نعنا زده با پرهای گلِ محمدی خانه ی پدربزرگ رادارهای غممان را خاموش میکند.نمیدانم مادرشم
یک روش ساده خشک کردن آنها در آفتاب است. گوجه ها را از وسط به دو نیم میکنیم و در سینی چیده و در مقابل آفتاب قرار میدهیم تا خشک شوند.
خشک کردن گوجه در فر
با   دورهمی همراه باشید
 
یک روش دیگر خشک کردن گوجه در فر است. گوجه ها را از وسط به دو نیم کرده و روی آنها نمک پاچیده و در سینی فر روی حرادت ۱۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۸ ساعت قرار میدهیم تا خشک شوند. گوجه ها را در شیشه ای تمیز ریخته کمی سیر تازه لابه لای آنها گذاشته و با روغن پر میکنیم. اگر روغن زیتون
فروش رب گوجه حلب  

فروش رب گوجه حلب و نیم حلب و 4/5 کیلوگرم
رب گوجه حلب شاپرک
وزن: 18 کیلوگرم خالص
دارای سیب سلامت
رب گوجه 4/5 کیلوگرم شاپرک
وزن: 4 کیلوگرم
بریکس: 27
دارای سیب سلامت
تاریخ انقضا: 1 سال 6 ماه پس از تولید
برای خرید با شماره های زیر تماس بگیرید
شماره تماس: 

09138410007 توکلی

09918280074 ترمه باف
رب گوجه حلب نامزد در یزد, رب گوجه حلب شاپرک, رب گوجه حلب در یزد, رب حلب سدکیس, رب حلب شاپرک, رب حلب گوجه فرنگی در یزد, رب حلب 4 کیلوگرم در یزد, رب گوجه صفیر, رب
خواص گوجه فرنگی
گوجه فرنگی سرشار از ویتامینهای A و C ، اسید فولیک و بتا کاروتن ( که باعث قرمز شدن گیاهان میشوند - بتا کاروتن)و همینطور به مقدار نسبتا کمتر حاوی ویتامین های گروه B میباشد. فسفر، پتاسیم، کلسیم، فیبر، سدیم، گوگرد، آهن، مس و زینک ( روی ) از دیگر مواد ارزشمند موجود در این ماده غذایی است.
رب گوجه فرنگی هلیسا
با یک جستجوی ساده در گوگل براحتی میتوانید خواص بیشمار گوجه فرنگی را مشاهده و اطلاعات غذایی را افزایش دهید در اینجا تنها به برخی از
خورش گوجه سبز یکی از انواع خورش های خوشمزه و مجلسی ایرانی است به دلیل
اینکه گوجه سبز فقط در فصل بهار و تابستان موجود است به عنوان یک خورش
فصلی شناخته می شود. اگر طرفدار غذاهای ترش هستید حتما این خورش را امتحان
کنید.
ادامه مطلب
املت دنور یک املت ساده و خوش‌مزه است که برای وعدۀ صبحانه و عصرانه سرو می‌شود. طرز تهیۀ این املت بسیار ساده است و در مدت کوتاهی آماده می‌شود.
درست کردن املت برای زمانی که وقت کافی و حوصلۀ آشپزی ندارید، بهترین ایده است. املت دنور یک املت کاملاً متفاوت است که به دلیل داشتن مقادیر کافی پروتئین، یک وعدۀ غذایی مفید و کامل برای صبحانه، عصرانه و شام است. این املت که به ساده‌ترین شکل تهیه می‌شود، به دلیل تنوع بالای آن‌ در مواد اولیه معروف شده است. ا
خواص آب گوجه فرنگی برای سلامتی بسیار است. آب گوجه فرنگی، خاصیت ضد سرطانی دارد. همچنین برای کاهش فشار خون و کلسترول مفید است. برای تقویت مو، پوست، دندان و … هم میتوانید از آب گوجه فرنگی، استفاده کنید. تقویت بینایی یکی دیگر از فواید آب گوجه فرنگی است. در این بخش از مجله پزشکی آسان طب مهمترین خواص آب گوجه فرنگی را به شما معرفی می کنیم.

ادامه مطلب
لوبیا سبز
قارچ
گوجه‌فرنگی
سیب‌زمینی سرخ کرده
پیاز
رب‌گوجه
نمک. فلفل. زردچوبه. پودر لیمو عمانی
ابتدا لوبیا رو شسته، برش میدیم، و با مقداری آب میذاریم تا پخته بشه.
لوبیای پخته شده رو جدا میکنیم، آبش رو هم جدا نگه میداریم.
پیاز رو سرخ میکنیم و بعد گوجه و قارچ رو اضافه میکنیم و تفت میدیم.
وقتی که قارچ سرخ شد و گوجه‌فرنگی هم پخته شد، لوبیای پخته شده رو اضافه میکنیم.
یکم تفت میدیم و بعد رب گوجه رو اضافه میکنیم.
ادویه‌ها رو هم اضافه میکنیم.
وقتی رب
در زمان های قدیم مردم جهت تامین رب گوجه فرنگی سالانه ، خود شان در خانه رب گوجه فرنگی را طبخ میدادند ،تا اینکه با افزایش رشد جمعیت و آپارتمان نشینی کارخانه ها تصمیم به تهیه رب گوجه فرنگی صنعتی گرفتند که در حال حاضر کارخانه آرین گلدشت فارس یکی از تولید کننده بهترین محصولات در خاور میانه میباشد (آدرس کیلومتر ۴۰ جاده شیراز -اصفهان ) در حال عرضه محصولا میباشد
خواص گوجه فرنگی
گوجه فرنگی سرشار از ویتامینهای A و C ، اسید فولیک و بتا کاروتن ( که باعث قرمز شدن گیاهان میشوند - بتا کاروتن)و همینطور به مقدار نسبتا کمتر حاوی ویتامین های گروه B میباشد. فسفر، پتاسیم، کلسیم، فیبر، سدیم، گوگرد، آهن، مس و زینک ( روی ) از دیگر مواد ارزشمند موجود در این ماده غذایی است. 
رب گوجه فرنگی هلیسا
با یک جستجوی ساده در گوگل براحتی میتوانید خواص بیشمار گوجه فرنگی را مشاهده و اطلاعات غذایی را افزایش دهید در اینجا تنها به برخی ا
ظرف ساعت ۲۱ تا ۲۳ دو سری شام خوردم تهش فردا ماه رمضون نبود+ اقا شام اول خودم درست کرده بودم اولین بار بود نمیدونمم چی بود ولی خوب بود میگمتون شما هم درست کنید 
پیاز سرخ کنید گوشتم یه جا دیگه بذارید بپزه بعد سیبزمینی هم مربع کرده سرخ کنید بعد گوشت و ریش ریش کنید بعد رب بریزید تو گوشت تفت بدید بعد یه گوشه دیگه دلمه و گوجه خورد کنید بعدش دیگه همه رو بریزید تو یه ماهیتابه خیلی شلوغ پلوغ شده دیگه بقیه هم به ماهیتابه جهت تهیه شامشون احتیاج دارن مراعا
هرچقدر سنم بالاتر میره خیلی از مسائل برام بی اهمیت تر میشه...
بلند شدم خونه رو جمع کردم یه کم ، در حد جا به جا کردن ظرف های آشپزخونه و کف پذیرایی...
بعد یادم افتاد من از دیروز ساعت ۲ ظهر تا اون موقع که حدود ۷ شب بود چیزی نخوردم...
لپ تاپم رو روشن کردم ، فیلم a star is born رو گذاشتم دانلود شه...
گفتم بیخیال تمیزی خونه...
تو این فاصله گوجه و خیار و سبزی و کاهو شستم و سالاد و املت فوری درست کردم...
بعد نشستم دو ساعت تموم پای فیلم و با خیال راحت غذا خوردم و از فیلم
دمی گوجه با سیب زمینی#دمی_گوجه #استانبولی_پلو بدون گوش
تراکنش بر روی دستور                                                                    
1 نفر این دستور را درست کردند
مواد لازم۳ نفر
۲ عدد پیاز نگینی
دستورپخت عالی برای دمی گوجه با سیب زمینی. #دمی_گوجه #استانبولی_پلو بدون 
۲ عدد گوجه پوست گرفته
۱۰ گرم کره
۱ و ۱/۲ ق غ رب گوجه
۱ و ۱/۲ پیمانه برنج
۲ عدد سیب زمینی کوچک
مقداری نمک، فلفل، دارچین، آویشن، پودر سیر، کاری، زنجفیل
مراحل۱ سا
فروش رب گوجه حلب  

فروش رب گوجه حلب و نیم حلب و 4/5 کیلوگرم
رب گوجه حلب شاپرک
وزن: 18 کیلوگرم خالص
دارای سیب سلامت
رب گوجه 4/5 کیلوگرم شاپرک
وزن: 4 کیلوگرم
بریکس: 27
دارای سیب سلامت
تاریخ انقضا: 1 سال 6 ماه پس از تولید
برای خرید با شماره های زیر تماس بگیرید
شماره تماس: 
 
09138420007 بهمنی
رب گوجه حلب نامزد در یزد, رب گوجه حلب شاپرک, رب گوجه حلب در یزد, رب حلب سدکیس, رب حلب شاپرک, رب حلب گوجه فرنگی در یزد, رب حلب 4 کیلوگرم در یزد, رب گوجه صفیر, رب گوجه حلب یزد, رب
املت ژاپنی یا تاماگویاکی یک صبحانه لذیذ و خوشمزه است که در این کشور درست می‌شود و به ذائقه ایرانی‌ها نزدیک است.
املت ژاپنی یا سوشی تخم‌مرغ، نوعی صبحانه ژاپنی است با یک چاشنی به نام داشی درست می‌شود. اگر این چاشنی را نتوانستید تهیه کنید، می‌توانید از آب گوشت، مرغ یا سبزیجات و حتی شیر استفاده کنید. برای آشنایی با طرز تهیه املت ژاپنی با مجله دلتا همراه باشید.
مواد لازم تهیه املت ژاپنی :
تخم مرغ: ۴ عدد
سویا سس: نصف قاشق چای‌خوری
شکر: یک قاشق غذا
برای جا افتادن استانبولی چه نکاتی لازم است ؟
استانبولی پلو از جمله غذاهایی می باشد که اساس آن برنج و گوجه فرنگی می باشد که به عنوانی بعضی از افراد از آن نیز به عنوان دمی گوجه یاد می کنند.
 
ما را در ادامه این مطلب از آشپزخانه نمناک همراهی کنید تا برای شما دستور تهیه استانبولی پلو با گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را بیان کنیم.
مواد لازم برای درست کردن استانبولی پلو

گوشت مغز ران بدون استخوان :750گرم

برنج :یک کیلو

رب گوجه فرنگی :یک قاشق سوپخ
دمی گوجه با سیب زمینی#دمی_گوجه #استانبولی_پلو بدون گوش
تراکنش بر روی دستور                                                                    
1 نفر این دستور را درست کردند
مواد لازم۳ نفر
۲ عدد پیاز نگینی
دستورپخت عالی برای دمی گوجه با سیب زمینی. #دمی_گوجه #استانبولی_پلو بدون 
۲ عدد گوجه پوست گرفته
۱۰ گرم کره
۱ و ۱/۲ ق غ رب گوجه
۱ و ۱/۲ پیمانه برنج
۲ عدد سیب زمینی کوچک
مقداری نمک، فلفل، دارچین، آویشن، پودر سیر، کاری، زنجفیل
مراحل۱ سا
مواد لازم:
گل کلم :3 لیوان خرد کرده
هویج :2  لیوان خرد کرده
 کرفس :2 لیوان خرد کرده
 سیر :5، 6 حبه
 گوجه فرنگی:2 تا 3کیلو
 فلفل سبز تند:5 ، 6 عدد
 سرکه سفید :1 لیوان به ازای هر یک کیلو گوجه
 نمک و زرد چوبه :1 قاشق غذاخوری به ازای یک کیلو گوجه
 
ادامه مطلب
طرز تهیه استانبولی پلو با طعمی واقعی و طبیعی
استانبولی پلو را شاید خود شما به خوبی درست کنید اما یک سری نکات بسیار خوشمزه و جا افتاده برای استانبولی پلو وجود دارد که شما از آن ها بی خبرید.
برای جا افتادن استانبولی چه نکاتی لازم است ؟
استانبولی پلو از جمله غذاهایی می باشد که اساس آن برنج و گوجه فرنگی می باشد که به عنوانی بعضی از افراد از آن نیز به عنوان دمی گوجه یاد می کنند.
 
ما را در ادامه این مطلب از آشپزخانه نمناک همراهی کنید تا برای شما 
عصر شهروند | رب گوجه‌فرنگی آماده بر خلاف ظاهر خوش رنگی که برای غذاهای ما ایرانیان ایجاد می‌کند، مضراتی برای بدن دارد.

به علت جوشیدن زیاد، تمام آنزیم‌ها و ویتامین‌های مفید گوجه از بین
رفته و به یک غذای کثیف و غلیظی تبدیل می‌شود که ذره ای ارزش غذایی ندارد.
به علت اسیدی بودن گوجه‌فرنگی به طور طبیعی، مقداری از آلومینیوم ظرف در آن حل شده و کندی ذهن و شعور (آلزایمر) را به همراه می‌آورد.
در رب‌های کارخانه‌ای و صنعتی و به قولی صد درصد بهد
 
گاهی آدم دلش میخواد حافظه اش از بعضی خاطره ها پاک شه
هیچ اثری نمونه ازشون ...
سر هیچ چهارراه و بی راه و بن بستی هم دوباره بهشون برنخوره ...
 
 
+ امروز دیدم بوته گوجه ای که خودرو توی گلدون مرجانم درومده بوده، چنتا گوجه سبز کوچولوش، قرمز و خوشگل شده. خوشحال شدم.
 
+ می شود تو برای دل ما "فالله خیر حافظا" بخوانی؟ 
 
 
چند روش برای درست کردن استانبولی پلو
استانبولی‌پلو یا دمی گوجه‌فرنگی یکی از خوراک‌های ایرانی است که اساس آن بر استفاده از برنج است.طرز تهیه این غذا در دوره قاجار از ترکیه به ایران وارد شد.
گوشت مغز ران بدون استخوان :750گرم
برنج :یک کیلو
رب گوجه فرنگی :یک قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی:سه کیلو
پیاز سرخ کرده  :3 تا 4 قاشق سوپخوری
روغن :100 تا 150گرم
نمک و فلفل :به مقدار کافی

ادامه مطلب
نبشی پلاستیکی بسته بندی ، نبشی بسته بندی گوجه صادراتی ، نبشی پلاستیکی بسته بندی گوجه صادراتی ، نبشی بسته بندی میوه ، نبشی پلاستیکی کاشی ، نبشی بسته بندی گیلاس


تولیدات گوجه فرنگی و صادرات آن از دیر باز در کشور ما مورد توجه تولید کنندگان عزیز بوده است.
ارسال و بسته بندی گوجه فرنگی مستلزم بسته هایی محکم  و پالت بندی قوی بوده که محصول به خوبی تا بازار و یا تا گمرک و نهایتا بازار مقصد به خوبی تازه و سرسبز بماند. از این رو شرکت تی تاک اقدام به تولی
این مقدار موادى که گفته شده براى دو کیلو گوجه ، دو کیلو فلفل دلمه مخصوص ترشى و دو کیلو بادمجون سیاه ✅مواد لازمسبزى ترشى:شامل ترخون ، جعفرى ،شوید،نعناع،ریحون بنفش کرفس از نوع سبزیش :یک کیلو که شوید و جعفریش بیشتر باشههویج :3 عددسیر :1 بوتهفلفل دلمه اى سبز و قرمز تند(گیژله بیبار)3 عددگوجه فرنگى سفت :2 کیلو
ادامه مطلب
گوجه فرنگی منبع اصلی لیکوپن، یک آنتی اکسیدان است که به میوه آن رنگی زنده می دهد.لیکوپن همچنین حاوی ترکیبات گیاهی مختلف دیگری از جمله بتاکاروتن، ناریژنین و اسید کلروژنیک است.بتا-کاتوتن رنگدانه ای به رنگ نارنجی قرمز است که به گیاهان رنگ می بخشد و به ویتامین A تبدیل می شود که برای داشتن پوست سالم و سیستم ایمنی بدن ما بسیار مفید است.  گوجه فرنگی همچنین سرشار از ویتامین هایی مانند ویتامینC، پتاسیم، فولات و ویتامین K است.از آنجا که گوجه فرنگی سرشا
خانه مادربزرگ شعبه دیگری ندارد *_*
یه خونه با حیاط برزگ که دو ضلعش باغچه است و ضلع سوم یه باغیه برای خودش! پر از هلی گوجه و تره و جعفری و چغندر و لوبیا سبز و درخت گردو و گل با یه لونه مرغ که یه خروس بی خاصیت داره که علی رغم داشتن هیکل نتونست خروس دایی رو که نصفش بود شکست بده به نظرم بین مرغا مونده زن زلیل شده :/
اینم رونمایی گوجه ماهی:    
تازه از تخم اومده بیرون :دی
الان که این پستو ارسال می کنم دارن اسید می پاشن روش (تو معدمه)
طرزتهیهنخود و لوبیای سفید باهم دو سوم لیوانگوشت گوسفند با استخوان و چربی ٣٠٠گرمگوجه فرنگی ٢عدد متوسطپیاز یک عددسیر یک حبه(پودرسیر یک ق.چ)سیب زمینی ٢ عددرب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوریلیمو عمانی یکعددمرزه خشک به دلخواه یک ق.چنمک ، فلفل به مقدار لازم
ادامه مطلب
مواد اولیه : برای 8 نفرسینه مرغ 8 عدد (بدون پوست و استخوان)سرکه 2 قاشق غذاخوریروغن زیتون 1 قاشق غذاخوریرزماری 2 قاشق چای خوری (خرد شده)سیر 2 حبه (خرد شده)پیاز 2 عدد (پیاز قرمز) - خرد شدهنان فرانسوی 8 عدد (از وسط نصف شده)نمک به مقدار لازمگوجه فرنگی 4 عدد (ورقه شده)کاهو به مقدار لازمفلفل سیاه به مقدار لازم
ادامه مطلب
استانبولی پلو یا همان دمی گوجه: یک پیاز متوسط را نگینی خرد کنید و در مقداری روغن در قابلمه ای مناسب تفت دهید. زردچوبه و فلفل را هم بیفزایید. 5 عدد گوجه فرنگی را پوره یا رنده کنید و به همراه کمی نمک به قابلمه اضافه کنید. 
 
بعد از چند دقیقه یک عدد سیب زمینی نگینی خرد شده را به مواد اضافه کنید. سیب زمینی که نیم پز شد، 3 پیمانه برنج شسته شده را به همراه 3 پیمانه آب اضافه کنید و هم بزنید. آب غذا که بخار شد، دم کنی بگذارید. بعد از 45 دقیقه تا یک ساعت غذا آم
مواد لازم:
نخود و لوبیای سفید باهم : دو سوم لیوان
گوشت گوسفند با استخوان و چربی ٣٠٠گرم
گوجه فرنگی ٢عدد متوسط
پیاز یک عدد
سیر یک حبه(پودرسیر یک ق.چ)
سیب زمینی ٢ عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
لیمو عمانی یکعدد
مرزه خشک به دلخواه یک ق.چ
نمک ، فلفل به مقدار لازم
 
ادامه مطلب
با شروع ماه رمضان فعالیت کانال‌ها، گروه‌ها و وبلاگ‌های مذهبی به شدّت کم شده. به طوری که حتّی بعضی از کانال‌های خبری کلّا تعطیل کرده‌اند!
این یعنی ما هنوز نتونستیم فضای مجازی را به گونه بسازیم که در مسیر قرب باشد نه مانع آن! به طوری که با شدّت گرفتن فضای معنوی، فضای مجازی پس زده میشود!
پ.ن1: با این شرایط علمای قدیم که گوجه فرنگی را تحریم کرده بودند سرزنش نمی‌کنم!
پ.ن2: وقتی پوست گوجه رو می جوم، تمام تنم مور مور میشه! به شخصه مصرف گوجه رو به صورت
استانبولی پلو یا همان دمی گوجه: یک پیاز متوسط را نگینی خرد کنید و در مقداری روغن در قابلمه ای مناسب تفت دهید. زردچوبه و فلفل را هم بیفزایید. 5 عدد گوجه فرنگی را پوره یا رنده کنید و به همراه کمی نمک به قابلمه اضافه کنید. 
 
بعد از چند دقیقه یک عدد سیب زمینی نگینی خرد شده را به مواد اضافه کنید. سیب زمینی که نیم پز شد، 3 پیمانه برنج شسته شده را به همراه 3 پیمانه آب اضافه کنید و هم بزنید. آب غذا که بخار شد، دم کنی بگذارید. بعد از 45 دقیقه تا یک ساعت غذا آم
استانبولی پلو یا همان دمی گوجه: یک پیاز متوسط را نگینی خرد کنید و در مقداری روغن در قابلمه ای مناسب تفت دهید. زردچوبه و فلفل را هم بیفزایید. 5 عدد گوجه فرنگی را پوره یا رنده کنید و به همراه کمی نمک به قابلمه اضافه کنید. 
 
بعد از چند دقیقه یک عدد سیب زمینی نگینی خرد شده را به مواد اضافه کنید. سیب زمینی که نیم پز شد، 3 پیمانه برنج شسته شده را به همراه 3 پیمانه آب اضافه کنید و هم بزنید. آب غذا که بخار شد، دم کنی بگذارید. بعد از 45 دقیقه تا یک ساعت غذا آم
میپرسه: "میوه میخوره؟" سرمو تکون میدم میگم: "یه دونه پرتقال و چند تا دونه گوجه سبز." چند تا میوه میذاره تو ظرف و میاد. یه گریپفروت رو نصف میکنه و میگیره سمتم. رو مودش نیستم اما میوه ای نیست که تنهایی از پسش بر بیام پس جایگزین پرقالم میکنمش... هنوز با نصف گریپفروته درگیرم که نصف اناری که از خیلی وقت قبل تو یخچال بوده و امروز شانس اینو داشته که بالاخره شکسته بشه رو سمتم دراز میکنه.... اما من... فقط یه پرتقال فسقلی و چند تا دونه گوجه سبز میخواستم! از میوه
صبحانه مهمترین وعده غذایی است که انرژی بدن را تامین کرده و شما را برای شروع روز آماده می کند. این روزها سرعت زندگی مدرن قواعد خوردن صبحانه را تغییر داده است که مهمترین نکته یعنی سلامت ما را تحت تاثیر قرار می دهد. برای تهیه یک صبحانه سالم و خوشمزه مجبور نیستید ساعت ها وقت بگذارید. ما در این مقاله به شما 10 ایده جذاب و جهانی برای تهیه صبحانه معرفی می کنیم تا تنوع باعث شود شما و خانواده تان به این وعده علاقه بیشتری نشان دهید.
=======================================
دلمه را می‌شود به شکل‌های متفاوتی درست کرد و به این سبک از غذا می‌شود خلاق‌تر نگاه کرد و با انواع سبزیجات مختلف مثل بادنجان، فلفل دلمه‌ای، کلم، گوجه و پیاز دلمه درست کرد. دلمه‌هایی با طعم‌های مختلف و جذاب‌تر از برگ مو. یکی از این غذاها، طبخ دلمه با سبزیجاتی مانند بادمجان، پیاز، گوجه و حتی کدو و فلفل دلمه‌ای است.
مواد لازم برای تهیه دلمه سبزیجات:
بادمجان دلمه‌ای: ۲ عدد
فلفل دلمه‌ای رنگی: ۲ عدد
گوجه فرنگی درشت: ۲ عدد
پیاز خرد شده: ۱ عدد
رو
​​​​​
  فواید مصرف گوجه سبز در دوران بارداری و شیردهی
مصرف گوجه سبز در بارداری بسیار اشتها آور است و این میوه سرشار از ویتامین B و برای مادران باردار
و شیرده که دجار استرس و افسردگی هستند بسیار مفید است.
گوجه سبز سرشار از انواع آنتی اکسیدان (مواد جلوگیری کننده از تشکیل رادیکال‌های آزاد در بدن مادر
دفع سموم بدن شده و از استرس اکسیداتیو در بدن مادر جلوگیری کرده و خطر آسیب سلولی به
مادر و جنین داخل رحم آنها را کاهش می دهد) مانند اسیدسیتریک و
درمان تبخال:
آنتی اکسیدان های موجود در گوجه فرنگی برای تحریک بازسازی سلولی در مناطقی که تحت تاثیر زخم تبخال هستند، ایده آل است. مصرف گوجه فرنگی سرعت رشد میکروارگانیسم ها را کاهش می دهد. کمی از رنده شده گوجه فرنگی را برای ۳۰ دقیقه روی تبخال قرار دهید و این کار را روزی دو بار تکرار کنید.
زخم های سرد ناشی از ویروس هرپس سیمپلکس بیشتر به صورت تاول روی لب ها و لبه های بیرونی دهان خود را نشان می دهند.

ادامه مطلب
سلام
دیشب ساعت ۳ اومدیم رشت
اخه من نمیدونم چ گناهی کردم ک نصفه شب باید راه میفتادیم
حالا
خعلی هوا دم داره دارم ب بخار اب تبدیل میشم
همین 
ها تو راه ی املت خریدیم انق
د خووووشمزه بود
ب بابام گفتم گفت از مال من ک بهتر نبود 
من:/
خوبین؟
 
آبگوشت معمولاً با گوشت گوسفند، نخود، لوبیا سفید، پیاز، سیب زمینی، گوجه فرنگی، زردچوبه و ... تهیه می شود. این غذای سنتی در ایران طرفداران بسیار زیادی دارد. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه آبگوشت را به شما آموزش دهیم پس فرصت را از دست نداده و تا انتها همراه ما باشید.
مواد لازم
500 گرم گوشت آبگوشتی
1 پیمانه نخود و لوبیا سفید
2 عدد پیاز
نمک، فلفل، ادویه و زردچوبه مقدار لازم
2 عدد گوجه فرنگی
2 الی 3 عدد سیب زمینی
2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
دست
مواد لازم:نخود و لوبیای سفید باهم دو سوم لیوانگوشت گوسفند با استخوان و چربی ٣٠٠گرمگوجه فرنگی ٢عدد متوسطپیاز یک عددسیر یک حبه(پودرسیر یک ق.چ)سیب زمینی ٢ عددرب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوریلیمو عمانی یکعددمرزه خشک به دلخواه یک ق.چنمک ، فلفل به مقدار لازم

ادامه مطلب
صادر کننده گوجه فرنگی ایران به روسیه محصولات را با بهترین سطح کیفی به فروش می گذارد تا بتواند متقاضیان بیشتری را مجذوب نماید. این سبزی قرمز رنگ در بسته بندی های مختلفی در بازار ها ارائه می شود.گوجه فرنگی از جمله سزیجات است که بسیار آبدار و خوشمزه می باشد. این محصول را به این سبب جز سبزیجات می گویند چون هسته ندارد اما بیشتر عنوان میوه هم به آن نسبت می دهند.
انواع گوجه فرنگی در ایران
گوجه فرنگی میوه ای قرمز رنگ است که به دو صورت قابل خوردن می باش
مواد لازم:
نخود و لوبیای سفید باهم دو سوم لیوانگوشت گوسفند با استخوان و چربی ٣٠٠گرمگوجه فرنگی ٢عدد متوسطپیاز یک عددسیر یک حبه(پودرسیر یک ق.چ)سیب زمینی ٢ عددرب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوریلیمو عمانی یکعددمرزه خشک به دلخواه یک ق.چنمک ، فلفل به مقدار لازم

ادامه مطلب
گوجه فرنگی یکی از سودآورترین محصولات کشاورزی است و به دلایل گوناگون کشت آن برای کشاورزان به صرفه است. برای مثال این محصول از بازار فروش خوبی برخوردار است و در غذاهای مختلف به صورت تازه و یا سس و رب استفاده می شود. به همین خاطر واریته‌هایی که در کشت گوجه فرنگی در نظر گرفته می شود به طور کامل با شرایط و نوع مصرف گوجه فرنگی مطابقت دارد. همچنین کشت گوجه فرنگی برای کسانی که به دنبال برداشت محصول در چهار فصل سال هستند گزینه مناسبی است. کشت گوجه فر
لیستی از بهترین غذا های ایرانی
۱-شوید پلو با مرغ
۲-زرشک پلوبامرغ
۳-جوجه کباب
۴-فیله سوخاری
۵-مرغ سوخاری
۶-چیکن استراگانوف
۷-جوجه چینی
۸-مرغ و آلو
۹-مرغ شکم پر
۱۰-ته چین مرغ
۱۱-ساندویج مرغ
۱۲-کوکوسبزی
۱۳-کوکو سیب زمینی
۱۴-کوکو کدوسبز
۱۵-کوکواسفناج
۱۶-کوکوذرت
۱۷-کتلت
۱۹-عدس پلو
۲۰-لوبیا پلو
۲۱-نخودپلو
۲۲-ماش پلو
۲۳-کلم پلو
۲۴-سبزی پلو با ماهی
۲۵-ماهی شکم پر
۲۶ماهی کبابی
۲۷-قلیه ماهی
۲۸-قیمه
۲۹-قرمه سبزی
۳۰-استنبولی
۳۱-دمپختک
۳۲-الویه
۳۳-سالادماکار
ترشی انبهمواد لازم برای تهیه ترشی انبه
انبه سفت و سبز 2 عدد
کنسرو گوجه یا 3 عدد گوجه خرد شده
عصاره تمرهندی 1 لیوان
روغن کنجد یا هسته انگور 1 لیوان
سیر 2 حبه
سرکه 1 لیوان
زردچوبه به میزان لازم
تخم گشنیز به میزان لازم
سیاهدانه به میزار لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه ترشی انبه
این ترشی با مواد ساده ای درست میشود و بلافاصله بعد از تهیه قابل استفاده است در ابتدای گوجه ها را از پوست جدا کرده و رنده کرده و داخل قابلمه ریخته و روی حرارت میگذار
Rojintaak Tomato Paste 800gr
⭐⭐⭐⭐⭐
ویژگی های محصول:
محدوده وزن: بیشتر از 500 گرم
در آسان باز شو: دارد
خرید با تخفیف ویژه رب گوجه فرنگی روژین تاک مقدار 800 گرم
Rojintaak Tomato Paste 800gr
دسته بندی محصول :
#خوردنی_و_آشامیدنی
برای خرید با تخفیف ویژه رب گوجه فرنگی روژین تاک مقدار 800 گرم
Rojintaak Tomato Paste 800gr یا دیدن جزئیات بیشتر بر روی لینک زیر یا بر روی عنوان محصول کلیک کنید.رب گوج
نبشی پلاستیکی بسته بندی ، نبشی بسته بندی میوه ، نبشی بسته بندی گوجه صادراتی ، نبشی بسته بندی گیلاس، خرید نبشی پلاستیکی ، فروش نبشی پلاستیکی در تهران ، نبشی کارتنی ، نبشی مقوایی
بسته بندی گوجه های صادراتی  نیازمند بسته بندی محکم با تکان خوردن های کم و می باشد. نبشی پلاستیکی تی تاک مناسب برای بسته بندی گوجه صادراتی تولید شده اند.
تلفن تماس- مهندس نکیسا 
09120578916
09137028196
سامانه پیامکی پاسخگویی 
09356970259
نبشی پلاستیکی بسته بندی ، نبشی بسته بندی میوه ، نبشی بسته بندی گوجه صادراتی ، نبشی بسته بندی گیلاس، خرید نبشی پلاستیکی ، فروش نبشی پلاستیکی در تهران ، نبشی کارتنی ، نبشی مقوایی
بسته بندی گوجه های صادراتی  نیازمند بسته بندی محکم با تکان خوردن های کم و می باشد. نبشی پلاستیکی تی تاک مناسب برای بسته بندی گوجه صادراتی تولید شده اند.
تلفن تماس- مهندس نکیسا 
09120578916
09137028196
سامانه پیامکی پاسخگویی 
09356970259
پیش غذاها
برنج، پلو
کباب و کوکو
خورشت و خوراک
تنقلات و چاشنی ها


آش ساده
عدس پلو
کباب ترش با مرغ
خورشت بادمجان
فالوده

آش رشته
ماش پلو
جوجه کباب
خورشت کدو سبز
ژله

سوپ رشته فرنگی
کته پلو (سرد و معتدل)
کباب برگ گوساله
خورشت آلو اسفناج
نسکافه

آش اوماج
زرشک پلو
کباب کوبیده گوساله
خورشت بامیه
شاهدانه

آش دوغ
آلبالو پلو
کباب ترکی گوساله
خورشت ریواس
برنجک

آش آبغوره
لوبیا پلو
کوکو لوبیا سبز
خورشت میرزا قاسمی
برگه هلو

آش گوجه
استانبولی پلو
کوکو سیب
طرزتهیهنخود و لوبیای سفید باهم دو سوم لیوانگوشت گوسفند با استخوان و چربی ٣٠٠گرمگوجه فرنگی ٢عدد متوسطپیاز یک عددسیر یک حبه(پودرسیر یک ق.چ)سیب زمینی ٢ عددرب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوریلیمو عمانی یکعددمرزه خشک به دلخواه یک ق.چنمک ، فلفل به مقدار لازم
 

ادامه مطلب
 
 
مواد لازم:نخود و لوبیای سفید باهم دو سوم لیوانگوشت گوسفند با استخوان و چربی ٣٠٠گرمگوجه فرنگی ٢عدد متوسطپیاز یک عددسیر یک حبه(پودرسیر یک ق.چ)سیب زمینی ٢ عددرب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوریلیمو عمانی یکعددمرزه خشک به دلخواه یک ق.چنمک ، فلفل به مقدار لازم
ادامه مطلب
سالاد یکی از محبوب ترین پیش غذا ها در سراسر جهان محسوب می شود که از ترکیب سبزیجات مختلف تهیه شده و برای تزیین آن از انواع سس استفاده می شود، سالاد گوجه فرنگی یکی از ساده ترین و خوشمزه ترین انواع سالاد هاست.
ما در این مقاله از سایت کوکا آموزش درست کردن سالاد فصل مجلسی با گوجه فرنگی و پیاز مناسب برای گیاهخواران و خام گیاهخواران را برای شما ارائه کرده ایم.

ادامه مطلب
مواد لازم برای 4 نفر 
1 بسته پاستا پنه
3 حبه سیر رنده شده
1 عدد پیاز خرد شده
 400 گرم گوشت چرخ‌کرده
400 گرم میگوی ریز
1 پیمانه سس گوجه‌فرنگی
4 عدد گوجه‌فرنگی رنده شده
به میزان لازم نمک و فلفل
2  /1 1 پیمانه پنیر موتزارلای رنده شده
2 /1 پیمانه پنیر پارمسان
2 ق س جعفری خرد شده
به میزان لازم روغن

ادامه مطلب
مواد لازم برای 4 نفر
1 بسته پاستا پنه
3 حبه سیر رنده شده
1 عدد پیاز خرد شده
 400 گرم گوشت چرخ‌کرده
400 گرم میگوی ریز
1 پیمانه سس گوجه‌فرنگی
4 عدد گوجه‌فرنگی رنده شده
به میزان لازم نمک و فلفل
2  /1 1 پیمانه پنیر موتزارلای رنده شده
2 /1 پیمانه پنیر پارمسان
2 ق س جعفری خرد شده
به میزان لازم روغن

ادامه مطلب
کافه رستوران و صبحانه برادران☕️
حدود ٣ ٤ سالی فکر کنم از شروع کارشون میگذره و از همون روزای اول به واسطه سبک پختشون و ارائه سرویسشون مشتری شدم⭐️اینجا احترام به مشتری و مشتری مداری رو به معنای واقعی به اجرا گذاشتنکیفیت و حجم خوب صبحانه به همراه قیمت مناسب بخشی از مشتری مداریه و احترام به مشتری تکمیل کننده اونه ✅ از صبح تا ساعت ١٢ صبحانه همراه با انواع نوشیدنی گرم و قهوه✅ از ١٢ به بعد منو غذای کامل با انواع ساندویچ و پاستا و خوراک و پنینی و
استاندارد تولید کنسرو رب گوجه فرنگی
موضوع : استاندارد تولید کنسرو رب گوجه فرنگی ( فایل word قابل ویرایش ) تعداد صفحات : 14 فهرست استاندارد تولید کنسرو رب گوجه فرنگی شرح استقرارسیستمHACCP درتولید کنسرو رب گوجه فرنگی تشکیل تیم اطلاعات محصول گروه مصرف کننده رسم نمودار جریان کارمواد ، نقشه موقعیت واستقرار تجهیزات فهرست کردن تمام خطرات بالقؤه مربوط به هرمرحله ،تجزیه وتحلیل خطرات ، تعیین تعیین نقاط کنترل بحرانی(اصل2) ،تعیین حدودبحرانی(اصل3)،برقرار
بوی منحصربه‌فرد گوجه‌های پخته‌شده و رب‌های خانگی چند وقتی می‌شود که نوستالژی دهه ۶۰‌و قبل‌تر را به دل دهه ۹۰ و زندگی مدرن شهری آورده است. از کوچه‌های قدیمی و خانه‌های ویلایی حیاط‌دار حالا دو ماهی می‌شود که بوی رب خانگی را به راحتی می‌شود تشخیص داد. سرکار باشی، درگیر زندگی روزمره و کار سخت در یک فضای کاملا شهری و یک‌دفعه یک بو تو را به چند سال پیش ببرد وقتی با اعضای خانواده‌ات مشغول درست‌کردن رب خانگی بودی. اخیرا خانواده‌ها رو آورده
 
استانبولی پلو یکی از غذاهای ساده‌ و خوشمزه‌ای است که با کمترین مواد لازم می‌توانید آن را در خانه برای ناهار یا شام آماده کنید.
مواد لازم
3 پیمانه برنج
700 گرم گوجه فرنگی
3 قاشق سوپخوری پیاز داغ
4 عدد فلفل سبز
رب گوجه فرنگی
نمک، فلفل، زردچوبه و روغن
4 عدد سیب زمینی متوسط
دستور العمل‌
برنج را بشویید و خیس کنید.
گوجه فرنگی‌ها را بشویید و با غذاساز له کرده یا رنده کنید.
سیب زمینی را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.
در قابلمه روغن بریزید و زردچو
نبشی پلاستیکی بسته بندی ، نبشی بسته بندی میوه ، نبشی بسته بندی گوجه صادراتی ، نبشی بسته بندی گیلاس، خرید نبشی پلاستیکی ، فروش نبشی پلاستیکی در تهران ، نبشی کارتنی ، نبشی مقوایی
بسته بندی گوجه های صادراتی  نیازمند بسته بندی محکم با تکان خوردن های کم و می باشد. نبشی پلاستیکی تی تاک مناسب برای بسته بندی گوجه صادراتی تولید شده اند.
تلفن تماس- مهندس نکیسا 
09120578916
09137028196
سامانه پیامکی پاسخگویی 
09356970259
۱- ابتدا گوجه ها را بشویید و صبر کنید تا آب بیندازد.  در حین شستن اگر گوجه ها خرابی یا کپک زدگی دارند آنها را تمیز کنید.۲- گوجه ها را به ۳ الی ۴ قسمت برش بزنید.۳- آنها را در قابلمه بریزید نسبت به مقدار گوجه ها تقریباً به ازای هر دو الی 3 کیلو گوجه، یک قاشق غذا خوری روی گوجه ها نمک بپاشید.  نمک کمک می کند گوجه حین جوشیدن آب بیندازد و باعث ماندگاری و جلوگیری از خراب شدن رب گوجه می شود.نکته: بهتر است از قابلمه روحی برای تهیه رب گوجه استفاده کنید. قابلمه

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها