نتایج جستجو برای عبارت :

چند نکته مهم برای خوشمزه شدن آبگوشت

آبگوشت از غذاهایی است که برای این که طعم بهتری داشته باشد باید زمان پختش را طولانی‌تر کرد. هر چه حرارت ملایم‌تر و زمان پخت بیشتر باشد، آبگوشت خوشمزه‌تر خواهد بود… اجزای اصلی این غذا گوشت و حبوبات هستند و با توجه به اقلیم ناحیه‌ای که این غذا در آنجا پخت می‌شود، سایر مواد غذایی به آن اضافه خواهد شد؛  مثلاً شمالی ها در آبگوشتشان سیر می‌ریزند و کرمانی‌ها آن را با زیره طعم‌دار می‌کنند اما وجود گوشت و حبوبات وجه تشابه تمام آبگوشت‌هاست.

ادا
از جمله مورد علاقه های مرد های خانواده آبگوشت که بهترین طبخ آن و میل کردن آن سنتی است به همراه مواد خاص و نحوه پخت خاصی در نظر گرفته شده. آبگوشت هایی که از روش سنتی درست می شوند طعم خیلی خوشمزه تر و بهتری دارند.برای خوشمزه شدن هر غذایی نیازه شما با وقت لازم و علاقه به پختن غذا صرف کنید. آبگوشت همانطور که می‌دانید به چربی زیادی نیاز داره, بهتره از گوشت گوسفندی پر چرب استفاده کنید که آبگوشت بهتری خواهید داشت. در ادامه همراه ما باشید برای طرز تهی
آبگوشت به عنوان یک غذای خوشمزه و سنتی ایرانی در سفره هر خانواده‌ای به شکل هفتگی یا ماهیانه حضور دارد. این غذای سنگین و مقوی به دلیل گسترده‌گی جغرافیایی تهیه آن، در میان اقوام مختلف ایرانی در انواع گوناگون و گاه با ادویه‌های متنوع درست می‌شود. 
ادامه مطلب
طرز تهیه آبگوشت با دستور تهیه خانگی و خوشمزه
آبگوشت یکی از غذاهای سنتی ایران است که طرفداران بسیاری دارد.
در این مطلب طرز تهیه آبگوشت و چگونگی خوشمزه شدن و نکات پخت آن را شرح می دهیم
مواد لازم برای درست کردن یک آبگوشت خوشمزه
نخود، لوبیای سفید : یک لیوان بزرگگوجه فرنگی : 2 عدد بزرگپیاز پوست گرفته شده :  2 عدد متوسطفلفل سبز تازه : (به دلخواه) 2تا 3عددنمک، فلفل و آب لیمو یا آبغوره : به مقدار لازمگوشت گوسفند با استخوان و چربی : 500 گرمسیب زمینی شسته ب
طرز تهیه آبگوشت با دستور تهیه خانگی و خوشمزه
آبگوشت یکی از غذاهای سنتی ایران است که طرفداران بسیاری دارد.
در این مطلب طرز تهیه آبگوشت و چگونگی خوشمزه شدن و نکات پخت آن را شرح می دهیم
مواد لازم برای درست کردن یک آبگوشت خوشمزه
نخود، لوبیای سفید : یک لیوان بزرگگوجه فرنگی : 2 عدد بزرگپیاز پوست گرفته شده :  2 عدد متوسطفلفل سبز تازه : (به دلخواه) 2تا 3عددنمک، فلفل و آب لیمو یا آبغوره : به مقدار لازمگوشت گوسفند با استخوان و چربی : 500 گرمسیب زمینی شسته ب
راه حل درست کردن آبگوشت
آبگوشت از غذاهای لذیذ و پر طرفدار ایرانی ها است که از ترکیب گوشت ،حبوبات و سبزیجات تشکیل شده است که با تیلیت کردن خورده می شود. همچنین آبگوشت از غذاهای اصیل و سنتیمانند اشکنه است . این غذا از زندگی کوچی و عشایری نیاکان ما، به دلیل فرهنگ دامپروری به جای مانده است. 
آبگوشت انواع مختلف دارد که در شهر ها و مناطق مختلف با مواد و ادویه های متفاوتی طبخ میشود. که شناخته ترین آنها ، آبگوشت بزباش ، آبگوشت گندم و آبگوشت بلغور
توی خونه ما ( خونه مامانمو میگم ) آبگوشت اینجوری طبخ میشه که گوشت و مقادیری دنبه میریزن توی قابلمه وقتی دنبه پخت مامانم درش میاره میکوبدش دوباره میریزدش توی آبگوشت! در جریان لوس بازی های غذایی من هستید دیگه ؟ من یا آبگوشت نمیخوردم یا یه صافی یا حتی چایی صاف کن (!) با خودم میبردم سر سفره بعد سر فرصت میرفتم کنار قابلمه آبگوشت و کمی آبِ آبگوشت یا اون توری واسه خودم صاف میکردم و میومدم ^_^بعد من فکر میکردم طبیعیش اینجوریه که این دنبه ها توی آبگوشت با
طرز تهیه آبگوشت قنبید
اگر تا به حال آبگوشت لوبیا سفید قمی نخورده اید پیشنهاد ما به شما خواندن این طرزتهیه آبگوشت قمی در این بخش از باشگاه خبرنگاران جوان است.
 قم نیز مانند بسیاری از شهرهای ایران غذاهای محلی و به خصوصی دارد که بایستی برای یک بار هم شده آن ها را درست کرده و نوش جان کنید.
از جمله این غذاهای خوشمزه و لذیذ و البته متفاوت آبگوشت قنبید قمی است که دستور تازه و متفاوتی از سایر آبگوشت ها دارد.
قمنبیت به معنی نبات قم بوده و اهالی قم به عل
چند تا نصیحت مهم و خوشمزه
تو زندگیت مثه قیمه نذری باش که دیگران برای بدست آوردنت از جون و دل مایه بذارن
تو زندگیت مثه فسنجون باش که هر کسی وسعش نرسه بخورتت
تو زندگیت مثه نیمرو باش نه املت که واسه خودت دوست داشته باشن نه گوجت
تو زندگیت مثه پیاز باش که حتی در حال خورد شدنم اونقدر قویه که اشک همرو در میاره
تو زندگیت مثه خیار باش هر وقت خوبی کردی یه تلخیم بکن که پرو نشن
تو زندگیت مثه آبگوشت باش که با سیلی صورتش سرخ نگه داشته همش نخود و لوبیاس ولی اس
راه حل درست کردن آبگوشت
آبگوشت از غذاهای لذیذ و پر طرفدار ایرانی ها است که از ترکیب گوشت ،حبوبات و سبزیجات تشکیل شده است که با تیلیت کردن خورده می شود. همچنین آبگوشت از غذاهای اصیل و سنتیمانند اشکنه است . این غذا از زندگی کوچی و عشایری نیاکان ما، به دلیل فرهنگ دامپروری به جای مانده است. 
 
آبگوشت انواع مختلف دارد که در شهر ها و مناطق مختلف با مواد و ادویه های متفاوتی طبخ میشود. که شناخته ترین آنها ، آبگوشت بزباش ، آبگوشت گندم و آبگوشت بلغ
مواد لازم برای آبگوشت غوره :
گوشت گوسفند :  نیم کیلو
غوره :200 گرم
سیب زمینی :375 گرم
پیاز:1 عدد
لوبیا :  87٫5 گرم
نخود :87٫5 گرم
ادویه :1 قاشق مرباخوری
زردچوبه :1 قاشق مرباخوری
رب گوجه فرنگی :2 قاشق سوپخوری
نمک : به مقدار کافی 

ادامه مطلب
طرز تهیه آبگوشت مرغ
آبگوشت غذایی مقوی و لذیذ است که تقریبا تمام ایرانیان آن را دوست دارد، اما به دلیل وجود گوشت قرمز و حبوبات در این غذا، بعضی از افراد نمی‌توانند آن را میل کنند.
به همین دلیل در این مطلب قصد داریم طرز تهیه آبگوشت مرغ سنتی و رژیمی را شرح دهیم. با ما همراه باشید.
مراحل طبخ آبگوشت مرغ بسیار به آبگوشت سنتی با گوشت قرمز شباهت دارد، البته طعم آن به دلیل استفاده از گوشت مرغ به جای گوشت قرمز متفاوت است. اگر تمایل دارید تا
برای حفظ سلام
طرز تهیه آبگوشت بزباش
ـ مواد لازم:گوشت ماهیچه گوسفندی: ۷۵۰ گرمتره فرنگی: ۲۰۰ گرمجعفری ساطوری شده: ۲۰۰ گرمشنبلیله:  ۱۰۰ گرملوبیا چشم بلبلی: ۱۵۰ گرملیمو عمانی: ۵ عددروغن: ۴ قاشق سوپخوریپیاز: ۱ عددزردچوبه: ۱ قاشق مربا خوریفلفل: قدرینمک: قدریرب گوجه فرنگی: قدری
 

ادامه مطلب
طرز تهیه آبگوشت
 
آبگوشت سنتی ایران انواع مختلفی مانند آبگوشت بزباش، آبگوشت کشک، آبگوشت گندم، آبگوشت بلغور و … دارد. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه آبگوشت و دیزی سنتی خوشمزه مرغ و گردن و کشک با زودپز در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
آبگوشت چیست
آبگوشت، شوربا , دیزی یا پیتی یکی از خوراک‌های سنتی ایران است. در پختن آبگوشت از گوشت و دنبه گوسفند، گوجه فرنگی و یا رب گوجه فرنگی
و نخود است
طرز تهیه آبگوشت
 
آبگوشت سنتی ایران انواع مختلفی مانند آبگوشت بزباش، آبگوشت کشک، آبگوشت گندم، آبگوشت بلغور و … دارد. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه آبگوشت و دیزی سنتی خوشمزه مرغ و گردن و کشک با زودپز در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
آبگوشت چیست
آبگوشت، شوربا , دیزی یا پیتی یکی از خوراک‌های سنتی ایران است. در پختن آبگوشت از گوشت و دنبه گوسفند، گوجه فرنگی و یا رب گوجه فرنگی
و نخود است
طرز تهیه آبگوشت
 
آبگوشت سنتی ایران انواع مختلفی مانند آبگوشت بزباش، آبگوشت کشک، آبگوشت گندم، آبگوشت بلغور و … دارد. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه آبگوشت و دیزی سنتی خوشمزه مرغ و گردن و کشک با زودپز در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
آبگوشت چیست
آبگوشت، شوربا , دیزی یا پیتی یکی از خوراک‌های سنتی ایران است. در پختن آبگوشت از گوشت و دنبه گوسفند، گوجه فرنگی و یا رب گوجه فرنگی
و نخود است
طرز تهیه آبگوشت
 
آبگوشت سنتی ایران انواع مختلفی مانند آبگوشت بزباش، آبگوشت کشک، آبگوشت گندم، آبگوشت بلغور و … دارد. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه آبگوشت و دیزی سنتی خوشمزه مرغ و گردن و کشک با زودپز در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
آبگوشت چیست
آبگوشت، شوربا , دیزی یا پیتی یکی از خوراک‌های سنتی ایران است. در پختن آبگوشت از گوشت و دنبه گوسفند، گوجه فرنگی و یا رب گوجه فرنگی
و نخود است
طرز تهیه آبگوشت
 
آبگوشت سنتی ایران انواع مختلفی مانند آبگوشت بزباش، آبگوشت کشک، آبگوشت گندم، آبگوشت بلغور و … دارد. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه آبگوشت و دیزی سنتی خوشمزه مرغ و گردن و کشک با زودپز در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
آبگوشت چیست
آبگوشت، شوربا , دیزی یا پیتی یکی از خوراک‌های سنتی ایران است. در پختن آبگوشت از گوشت و دنبه گوسفند، گوجه فرنگی و یا رب گوجه فرنگی
و نخود است
طرز تهیه آبگوشت
 
آبگوشت سنتی ایران انواع مختلفی مانند آبگوشت بزباش، آبگوشت کشک، آبگوشت گندم، آبگوشت بلغور و … دارد. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره ادویه و طرز تهیه آبگوشت و دیزی سنتی خوشمزه مرغ و گردن و کشک با زودپز در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
آبگوشت چیست
آبگوشت، شوربا , دیزی یا پیتی یکی از خوراک‌های سنتی ایران است. در پختن آبگوشت از گوشت و دنبه گوسفند، گوجه فرنگی و یا رب گوجه فرنگی
و نخود است
طرز تهیه آبگوشت 
گوشت گاو یا دیزی یکی از غذاهای سنتی و سنتی کشورمان است که در بین مردم بسیار محبوب است. گوشت گاو در شهرهای مختلف در سبک ها و انواع مختلفی پخته می شود. این غذای خوشمزه و دلپذیر از انواع مواد غذایی مانند گوشت و حبوبات و غیره تهیه می شود.
مواد لازم برای آبگوشت
گوشت گاو گوشتی 2 گرم
نصف لیوان نخود فرنگی
سیر؛
پیاز متوسط 2 عدد
نصف لیوان لوبیای سفید
گوجه فرنگی ، 2 عدد
سیب زمینی متوسط؛ 2 عدد
رب گوجه فرنگی؛ قاشق غذاخوری
در صورت نیاز نمک و فل
شپزی, غذاهای سنتیطرز تهیه آبگوشت (دیزی) در زودپز؛ راحت و سریع2 ماه پیش توسط SINAASKARY1آبگوشت یک غذای قدیمی و اصیل ایرانی است و کم تر کسی پیدا می شود که این غذای لذیذ و خوشمزه را دوست نداشته باشد. اجزای اصلی تشکیل دهنده آبگوشت، گوشت گوسفندی یا گوشت گوساله به همراه دنبه گوجه فرنگی، سیب زمینی و حبوباتی مانند نخود و لوبیا سفید است. با توجه به مواد اولیه ای که در آبگوشت استفاده می شود این غذا را به یک غذای پرکالری، مقوی و سنگین تبدیل کرده است پس بنا
طرز تهیه آبگوشت قمری
 
آبگوشت کلم قمری یکی از غذاهای محلی همدان و کرمانشاه است. مواد این آبگوشت را، کلم قمری، گوشت گوسفندی، عدس، پیاز، نعناداغ، زردچوبه، فلفل و سیرداغ تشکیل می‌دهد همچنین آبگوشت با کلم قمری را می توان همراه با کشک محلی و ماست و سیر نیز صرف کرد.آبگوشت از دیر باز یکی از غذا های اصیل و خوشمزه و سالم ایرانی بوده و هست. نه تنها تهیه این غذا راحت و آسان می باشد بلکه از ارزش غذایی فراوانی برخوردار است و این غذا را به عنوان یک غذای کام
 
 
ادویه پلو:
مخلوط گل محمدی – زیره- دارچین – زنجبیل – جوز هندی – میخک و هل.
این ادویه برای مصرف در کلم پلو، هویج پلو و قیمه پلو بسیار مناسب است.
ادویه آبگوشت:
مخلوط زردچوبه – دارچین- فلفل سیاه – جوز هندی – بادیان – میخک.
به نظر خیلی ها آبگوشت ادویه ی خاصی ندارد و شاید بیشتر ما آبگوشت را فقط با زردچوبه و فلفل و برگ بو میپزیم. در صورتیکه آبگوشت هم ادویه مخصوص به خودش را دارد. به همین خاطر دیزی های بیرون پز این قدر خوشمزه اند.
ادویه ترشی:
مخلوط نع
ناهار آبگوشت بود.ته کاسه رو سر کشیدم.همونطور که سرم رو به همراه کاسه آوردم پایین، دیدم چهارچشمی داره نگاهم می کنه.خندیدم.‌ از اون مدل خنده هایی که از سر تعجب روی صورتم نقش می بنده.با صدای بلند گفت حلالت! من هیچ وقت این کار رو نمی کنم. فکر می کنم زشته و بقیه نگاهم می کنن!گفتم اسمت چیه؟!گفت احمد.گفتم ببین احمد، همه این دانشجوها فردا منو فراموش می کنن. حالا فردا نه پس فردا. دیگه ته تهش سال دیگه یا اصلا ده سال دیگه. اونوقت من می مونم و این ذهنیت اشتبا
انشای بسیار زیبای یکی از دوستام، حتما بخونیدش!
مستی به وقت نیمه شب
درست در تکاپو برای یافتنی اوجی دردناک برای این سری که گرمای پرواز بر فراز نوشته را بال بزند و بعد در نقطه ای که انتظارش را ندارید با ترس سقوط آشنا کند.

ادامه مطلب
به نام خدا
در منابع طب سنتی ایران آبگوشت مفید برای مبتلابان به پوکی
استخوان و درد مفاصل آمده است.
روش تهیه:
یک استکان نخود را شب تا صبح در آب جوش بخیسانید.
روز بعد آب
آن را بریزید و با گوشت ماهیچه گوسفند جوان، کمی نمک، یک عدد پیاز کوچک و
یک عدد سیر به‌ همراه 200 گرم کلم سنگ (قنبید) که به‌ صورت نگینی خرد شده روی
حرارت ملایم بگذارید تا به‌ مدت 4 تا 6 ساعت اجزایش به‌طور کامل پخته و نرم
شود.
سپس محتویات آبگوشت را بکوبید و با نان سنگک برشته می‌توا
مهم نیست که شما متاهل هستید یا مجرد، ماکارونی همیشه یک انتخاب نجات بخش بوده است با این سه نکته حرفه ای برای خوشمزه تر شدن ماکارونی پیروزی قطعی از آن شماست
اینجا نکات  آسان برای اینکه ماکارونی و یا اسپاگتیتان خوش مزه و خوش طعم تر بشود را برایتان آماده کردیم.

ادامه مطلب
طرز تهیهآبگوشت بزباش
ـ مواد لازم:گوشت ماهیچه گوسفندی: ۷۵۰ گرمتره فرنگی: ۲۰۰ گرمجعفری ساطوری شده: ۲۰۰ گرمشنبلیله:  ۱۰۰ گرملوبیا چشم بلبلی: ۱۵۰ گرملیمو عمانی: ۵ عددروغن: ۴ قاشق سوپخوریپیاز: ۱ عددزردچوبه: ۱ قاشق مربا خوریفلفل: قدرینمک: قدریرب گوجه فرنگی: قدری
 

ادامه مطلب
خاطرات اربعین نود و هشت: (شماره ده)
در جریانید دیگه که در حال حرکت به سمت مرز مهران بودیم از تهران با پراید.
برای ناهار توقف کردیم.
اسم موکب مدافعان حرم بود.
چند روز قبل حرکت ما، یکی از اهالی شهرمون تو اینستا استوری کرده بود تصویر این موکب رو.
برام جالب بود که ماهم تو همون موکب توقف کرده بودیم.
موکب بزرگی بود.
ظاهرا اهالی افغانستان این موکب رو زده بودند.
داخل چادری بزرگ رفتیم نشستیم.
سفره پهن بود و زائران در حال میل غذا بودند.
ما هم رفتیم نشستیم س
نکاتی که قبل از طبخ گوشت باید رعایت کنید
قبل از هرچیز لازم است به نکاتی توجه داشته باشیم. فرقی نمی‌کند گوشت را با چه روشی بپزیم؛ از هر روشی که استفاده کنیم، رعایت نکات زیر ضروری است. نکاتی که برخی از آن به‌عنوان فوت‌وفن آشپزی سالم یاد می‌کنند.

ادامه مطلب
اگر اهل سفر کردن و گشت‌وگذار باشید، قطعا یکی از دغدغه‌های اصلی و جذابیت‌های هر سفر، بخش خوشمزه‌جات و خوردنی‌های آن است. هر شهر به تناسب آب‌و‌هوا، اقلیم و خلق‌و‌خوی مردمانش، غذاهای خوشمزه‌ای دارد که آدم را برای امتحان کردنشان تشویق می‌کند. از میان شهرهای ایران، کرمان، از آن دسته شهرهایی است که عطر و طعم غذاهایش هوش از سر آدم می‌برد. غذاهای کرمان ، با طعم‌های بی‌نظیر و رنگ و لعاب منحصر به فردشان، از گردشگران دلربایی می‌کنند و اگر یک
مواد لازم:نخود و لوبیای سفید باهم : دو سوم لیوانگوشت گوسفند با استخوان و چربی ٣٠٠گرمگوجه فرنگی ٢عدد متوسطپیاز یک عددسیر یک حبه(پودرسیر یک ق.چ)سیب زمینی ٢ عددرب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوریلیمو عمانی یکعددمرزه خشک به دلخواه یک ق.چنمک ، فلفل به مقدار لازم
 

ادامه مطلب
آیاا  شده میهمانی خارجی داشته باشید و دوست داشته باشید با غذاهای ایرانی سورپرایزش کنید؟ اگر بخواهید چند غذای خوشمزه ایرانی را معرفی کنید چه می گویید؟ در این مطلب میخوام  معروف ترین غذاهای ایرانی از دید خارجی ها  را به شما معرفی کنم . این غذاها در سرتاسر دنیا به عنوان نماینده های آشپزی ایرانی شناخته می شوند و باید بگوییم که انصافا نماینده های خوبی هم هستند. به نظرتان بهترین غذاهای ایرانی کدام هستند.
 
 
 
1. چلو کباب ایرانی Chelo Kabab
 
 
2.قرمه سب
رمز و راز تهیه ترشی های خوشمزه
ترشی یکی از مخلفات خوشمزه و دلخواه برای انواع غذاهای ما ایرانیان است. اگر می خواهید ترشی های خوشمزه درست کنید این مطلب را از دست ندهید.
خلوص سرکه
سرکه ترشی باید خوب و خالص باشد، بهترین نوع آن سرکه ای است که از انگور، کشمش و سیب تهیه شود.
جوشاندن سرکه
چون یکی از دلایل کپک زدن ترشی ها، ناخالص بودن ترشی هاست، بنابراین بهتر است سرکه را قبل از استفاده به مدت چند دقیقه جوشانده و پس از سرد شدن استفاده کنید.

ادامه مطلب
اینكه سلاح فروخته شده دراثرتعویض محل فروش یامدت زمانی بالاارزش بالایی میافت برای دونالدوحشت آفرین بود.
اوهمیشه ازیادآورشدن عبارت كاغذفاقدارزش واهمه نداشت.معاهدات اسلحه وغیره بیشترزیان نصیبش میكردند.
امكان داشت كشورهاسلاح هارامهندسى معكوس كنند.ازآن جهت تحمیل قوانین استفاده كنندیاازآن بعنوان جانشین طلاودلاراستفاده كنند.
فكراوسراسرسودآورى نداشت دركل بروزبودن همه سلاح هادركشورهاراخواستارنبود.
 
آبگوشت معمولاً با گوشت گوسفند، نخود، لوبیا سفید، پیاز، سیب زمینی، گوجه فرنگی، زردچوبه و ... تهیه می شود. این غذای سنتی در ایران طرفداران بسیار زیادی دارد. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه آبگوشت را به شما آموزش دهیم پس فرصت را از دست نداده و تا انتها همراه ما باشید.
مواد لازم
500 گرم گوشت آبگوشتی
1 پیمانه نخود و لوبیا سفید
2 عدد پیاز
نمک، فلفل، ادویه و زردچوبه مقدار لازم
2 عدد گوجه فرنگی
2 الی 3 عدد سیب زمینی
2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
دست
آبگوشت بزباش نوعی خوراک است که ویژگی آن سبزی موجود در آن است. بزباش شباهت زیادی به قورمه سبزی آبدار دارد. آبگوشت بزباش یکی از خوراک‌های سنتی استان همدان و استان خراسان به شما می‌آید.
برای تهیه این آبگوشت اگر از گوشت بدون دنبه استفاده می‌کنید باید کمی دنبه جداگانه تهیه کنید و در این غذا به کار ببرید. مزه خوب آبگوشت بیشتر به خاطر چرب بودن این غذاست. البته چربی طبیعی مثل دبه طعم و مزه‌ای فوق‌العاده به غذا می‌دهد.
 
مواد لازم
500 گرم گوشت گوسفن
مهم نیست که شما متاهل هستید یا مجرد، ماکارونی همیشه یک انتخاب نجات بخش بوده است با این سه نکته حرفه ای برای خوشمزه تر شدن ماکارونی پیروزی قطعی از آن شماست
اینجا نکات  آسان برای اینکه ماکارونی و یا اسپاگتیتان خوش مزه و خوش طعم تر بشود را برایتان آماده کردیم.
 
ادامه مطلب
 
شمال تا جنوب کشور ایران غذاهای لذیذ و بی نظیری متناسب با فرهنگ همان منطقه تهیه می شود . در این قسمت از آشپزی مطلبک تصمیم گرفته ایم 12 نوع از غذاهای ایرانی که معروفند را برای شما عزیزان ارائه دهیم این غذاها علاوه برا اینکه در ایران شناخته شده اند. از نظر توریست های خارجی هم بهترین و لذیذترین غذاهای ایرانی است .
 
کباب ایرانی :
کباب یکی از غذاهای لذیذ ایرانی است . انواع کباب ها از جمله جوجه، برگ، جیگر گوسفند، کباب کوبیده، بختیاری و دنده کباب که
چه کنیم که یک پیتزای خانگی عالی داشته باشیم؟
پیتزاهای خانگی می‌توانند از تمام پیتزاهای بهترین رستوران‌ها هم بهتر شوند اگر به فوت و فن آنها توجه کنیم و کمی خلاقیت را چاشنی درست کردن آن کنیم. یکی از مزیت پیتزاهای خانگی این است که شما می‌تواند هر چیزی که خواستید را به خمیر اضافه کنید و همه چیز طبق سلیقه شما باشد؛ اما در رستوران‌ها به هر حال یک چیزی در ترکیب پیتزا هست که شما آن را جدا می‌کنید و علاقه‌ای به خوردنش ندارید. از پنیر زیاد گرفته تا
رمز و راز تهیه ترشی های خوشمزه
ترشی یکی از مخلفات خوشمزه و دلخواه برای انواع غذاهای ما ایرانیان است. اگر می خواهید ترشی های خوشمزه درست کنید این مطلب را از دست ندهید.
خلوص سرکه
سرکه ترشی باید خوب و خالص باشد، بهترین نوع آن سرکه ای است که از انگور، کشمش و سیب تهیه شود.
جوشاندن سرکه
چون یکی از دلایل کپک زدن ترشی ها، ناخالص بودن ترشی هاست، بنابراین بهتر است سرکه را قبل از استفاده به مدت چند دقیقه جوشانده و پس از سرد شدن استفاده کنید.
در دستپخت ناب
 بازی به…به… چه خوشمزه
آنچه تحقیقات درباره بازی به…به… چه خوشمزه می گوید:
لحن صدا و حالت های چهره بیش از کلمات درک می شوند. آموزش احساسی با همۀ قلمروهای یادگیری مرتبط است.
در هنگام آماده کردن غذا یا خوراکی، با خواندن شعر زیر مهارت های زبانی کودکتان را تقویت کنید:
وقت پیدا کردن شیر است....برای مشاهده ادامه مطلب بر روی لینک زیر کلیک نمایید..
بازی به…به… چه خوشمزه
ویفر‌های خانگی
در این مطلب طرز تهیه ویفرهای بسیار خوشمزه را می‌خوانید.
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛  طرز تهیه  ویفر بسیار ساده و سریع درست می‌شود و بچه ها عاشقشان خواهند شد. ویفرهای بازار به کام می‌چسبند
ولی ابن ویفر خانگی این مشکل را ندارد و بسیار دلچسب و خوشمزه است. این ویفر‌های خوشمزه با چای می‌چسبه!
 
ادامه مطلب
شله زرد یک دسر گرم سنتی است که برای مراسم‌های مذهبی و به عنوان نذری از آن بسیار استفاده می‌شود. همچنین خنک شده شله زرد نیز بسیار خوشمزه است و خیلی از افراد سرد آن را بیشتر از گرم آن دوست دارند. از این دسر در ماه مبارک رمضان به یک خوردنی مقوی و خوشمزه برای افطار یا سحر می‌توانید استفاده کنید. شله زرد یک دسر نسبتا سنگین است به همین دلیل بهتر است به مقدار کم آن را سرو کنید. طرز تهیه شله زرد معمولا یک روش دارد اما نکاتی باید در آن رعایت شود تا شله ز
طرز تهیه کتلت خوشمزه
کتلت از غذاهای ایرانی خیلی ساده و خوشمزه است که تقریباً همه آن را دوست دارند. گرچه انواع دیگری از کتلت هم داریم که قبلاً تعدادی از آنها آموزش داده شده اند، رایج ترین نوع آن با گوشت چرخکرده، پیاز و سیب زمینی تهیه میشود. حتماً شما هم متوجه شده اید که طعم کتلت هر آشپزی کمی تفاوت دارد و بعضی خوشمزه تر و به اصطلاح خوش خوراکتر هستند. دلیل آن هم استفاده از مواد جانبی و ادویه های مناسب و رعایت ترفندهای ساده ای است که به خوشمزه تر
پن کیک یک صبحانه و میان وعده ای فوری و خوشمزه است که بین بچه ها طرفدار زیادی دارد پنکیک آناناس علاوه بر خوشمزه بودن ظاهری شیک و زیبا دارد و حتی می توانید به عنوان عصرانه برای مهمانی و جشن و تولد آن را سرو کنید.
آموزش تهیه پنکیک آناناس
مواد لازم برای ۵ تا ۶ عدد
زمان آماده سازی : ۱۰ دقیقه
زمان کل : ۳۰ دقیقه
ادامه مطلب
چند نکته طلایی و حرفه ای برای طبخ دو غذای ترکیه ای
جه تسمیه استانبولی‌پلو به درستی مشخص نیست. اصولا ترکهای ترکیه، برنج را به صورت پلو، یعنی مخلوط با گوشت، سبزیجات و موادی از این قبیل تهیه می‌کنند، پس شاید این پلوی لذیذ و ساده، یک غذای وارداتی باشد. استانبولی پلو، غذایی است آسان که تقریبا همه‌ تهیه آن را بلد هستند، اما هر غذای آسانی هم برای خودش راز و رمزهایی دارد که با رعایت آنها، خوشمزه‌تر می‌شود. 

ادامه مطلب
آبگوشت با کشک
 
مواد لازم(برای ۴ نفر):گوشت گوسفند(آبگوشتی)  نیم کیلو نخود خیس کرده نصف پیمانه پیاز بزرگ  یک عدد سیب زمینی کوچک  سه عدد نمک و زردچوبه و فلفل به میزان لازم کشک ساییده شده  یک پیمانه نعنا به میزان دلخواهسیر داغ 
طرزتهیه :گوشت را به همرا نخود و پیاز، ‌زردچوبه و نمک و فلفل در آب می‌پزیم.پس از پخته شدن گوشت و نخود، سیب‌زمینی‌ها را اضافه کرده و نیم ساعت دیگر پخت را ادامه می‌دهیم.در ظرف دیگری روغن را داغ کرده، نعنا را به آن اضافه
مواد لازم سوپ کرفس:1 کرفس خرد شده1 سیب زمینی بزرگ موم خرد شده1 پیاز متوسط خرد شده1 چوب کره بدون چربینمک3 فنجان آبگوشت مرغ کم سدیم1/4 لیوان شوید تازه1/2 فنجان خامه سنگینبرگ کرفسروغن زیتوننمک دریایی پوسته پوسته
طرز تهیه سوپ کرفس:1 کرفس خرد شده ، 1 سیب زمینی بزرگ موم خرد شده ، 1 پیاز متوسط خرد شده و 1 کره بدون چربی را در یک قابلمه متوسط بیش از حرارت متوسط ترکیب کنید. فصل با نمک.کوک کنید ، هم بزنید ، تا زمانی که پیاز صاف شود ، 8-10 دقیقه.3 فنجان آبگوشت مرغ کم
دسر هندوانه و عسل
توی
تابستون و هوای گرم و طاقت فرساش هیچی نمیتونه جای یه نوشیدنی خوشمزه و
خنک رو بگیره. دسر هندوانه و عسل بدون شک یکی از خوشمزه ترین و دلچسب ترین
دسر هایی هست که من خوردم و به شما هم پیشنهاد میکنم حتما برای یک بار هم
که شده امتحانش کنید. اونقدر بهتون میچسبه که تصمیم میگیرید هر روز این اسموتی رو درست کنید و نوش جان کنید.
هندوانه از جمله میوه‌های خوشمزه تابستانی است، اما میتوانید در تمام طول
سال آن را پیدا کنید. برای گرمای تا
فرق علی (ع) شکافته شد !
 پزشک تجویز کرد گوسفندی سر برند و رگ ششش را به او دهند تا در کله او فرو کند و عمق یابی کند ! (لابد چون چیز دیگه چرب و چیلی تر گیر نمی اومده ! )
بعد گفت خوب حالا دیگه کار از کار گذشته بهتره بی خیال شید و برید همون گوسفند رو بار بزارید برا مراسم تا یه آبگوشت مشت بزنیم به بدن .
خوب دکتر با کله ای بود .
از خوشمزه شدن قورمه سبزی چیست ؟
نکاتی که برای خوشمزه شدن قورمه سبزی در ادامه خواهم گفت همه را تجربه کردم و در کمتر جایی به آن ها اشاره شده. این نکات واقعاً در طعم و عطر بخشیدن به خورشت شما مؤثر است. در هر دستور قورمه سبزی که دارید به کارتان می‌آید. در آخر هم خلاصه ای از نحوه درست کردن قورمه سبزی را براتون می نویسم.

ادامه مطلب
راز خوشمزه شدن قورمه سبزی چیست ؟
نکاتی که برای خوشمزه شدن قورمه سبزی در ادامه خواهم گفت همه را تجربه کردم و در کمتر جایی به آن ها اشاره شده. این نکات واقعاً در طعم و عطر بخشیدن به خورشت شما مؤثر است. در هر دستور قورمه سبزی که دارید به کارتان می‌آید. در آخر هم خلاصه ای از نحوه درست کردن قورمه سبزی را براتون می نویسم.

ادامه مطلب
آن‌هایی که فکر می‌کنند غذای سالم مزخرف، خسته کننده، بی مزه و ناخوشایند است در اشتباه هستند. بگذارید آماده کردن چند غذای رژیمی خوشمزه را به شما بیاموزیم که کمک می‌کنند طرز فکرتان را تغییر دهید. قطعاً یاد می‌گیرید که غذا‌های سالم، خوشمزه و با کالری خیلی کم را دوست بدارید. با این مقاله کاری می‌کنیم هم از غذا‌هایی که می‌خورید لذت ببرید و هم چاق نشوید. پس با ما همراه باشید.

ادامه مطلب
از اینکه قراره تاسوعا و عاشورا رو هم توی خونه بمونیم و جایی هم نریم و با مادرم هم قهرم ,کلافه ام...هیراد هم که نیست... از طرف دیگه شهریوری داره آتیش میباره ,صدرحمت به مرداد ماه... اگر نریم باید بشینم و کار های عقب افتادمو این چند روز تموم کنم, 
امروز خاله ام آبگوشت میدن ولی یه شهر دیگه هستن و تا اونجا دوساعت راهه و دووووره ...منم هوس آبگوشت کردم ,نه هر آبگوشتی ,از اونا که واسه  امام حسین میدن... . 
 
قبلا چقدر تاسوعا عاشورا خوش میگذشت ,میرفتیم امام زاد
شاید شما هم فکر می‌کنید که تهیه یک پیاز داغ طلایی و خوشمزه کار آسانی نیست و بارها سعی کرده اید که به مدل دلخواه خود یک پیاز داغ ترد و خوشمزه درست کنید، اما موفق نشده‌اید؟ در این پست از مجله آشپزی بهار شما را با فوت‌وفن تهیه یک پیاز داغ طلایی و خوشمزه آشنا کنیم.
اصول و ابزار لازم برای تهیه پیاز داغ طلایی و خوشمزه
انتخاب تابه مناسب
تابه‌ای که برای سرخ کردن پیاز استفاده می‌کنید باید سنگین باشد. تابه‌های چدنی و گرانیتی برای این کار بسیار مناسب
طرز تهیه هات چاکلت خوشمزه خانگی
فرض کنید بعد از یک روز پر استرس در یک بعد از ظهر سرد زمستانی به خانه برگشته‌اید. کدام را انتخاب می‌کنید؟ چای یا یک لیوان شکلات داغ؟ ما به دومی رای می‌دهیم. چه شکلات فندقی باشد چه نعناعی یا شیری! می‌خواهیم به شما بگوییم چگونه می‌توانید در خانه یک هات چاکلت خوشمزه درست کنید که هم وجودتان را گرما ببخشد و هم حالتان را بهتر کند. حتی می‌توانید برای جذاب‌تر کردن شکلات به آن دارچین، نعناع یا وانیل اضافه کنید و روی آ
کیک یزدی را اینبار در خانه درست کنید !
کیک یزدی را شاید خیلی از ما ها با خاطرات بچگی که خوردن کاغذ کیک یزدی از خود آن نیز خوشمزه بود یاد کنیم اما این شیرینی خوشمزه با این حال که خیلی از انواع شیرینی های مختلف از جمله نان خامه ای و شیرینی کشمشی به بازار آمدند اما از یاد هیچ کس نرفت ، چون که خیلی ها خوب می دانند که طعم این شیرینی خوشمزگی چای را دوچندان می کند.
 

ادامه مطلب
طرز تهیه انواع  غذاهای پاییزی خوشمزه
 پاییز بهترین فصل سال است و بهترین راه برای جشن گرفتن آن تهیه یک غذای پاییزی خوشمزه برای یک دورهمی خانوادگی است. اما برای گیاهخواران پیدا کردن یک دستور غذای راحت بدون گوشت کار آسانی نیست. به همین دلیل طرز تهیه چند غذای خوشمزه بدون گوشت را برایتان آماده کرده ایم.
خوراک سیب زمینی گیاهی
مواد لازم:
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک پیاز متوسط خردشده
۲ ساقه کرفس متوسط خردشده
۲ حبه سیر رنده شده
۹۰۰ گرم سیب زمینی خرد
• وقتی برنج را داخل آب می جوشانید تا آن را آبکش کنید وقتی کاملا در حال جوش خوردن است یک لیوان آب خنک به آن اضافه کنید این کار به برنج شکل می دهد و باعث قد کشیدن آن می شود.
 
• اگر به آب برنج در حال پخت 1 قاشق سرکه اضافه کنید برنج بیشتر قد کشیده و درشت تر و رنگ آن سفیدتر می شود.
 
• چه وقت‌ باید به‌ غذا نمک‌ زد؟
‌سوپ‌ و آبگوشت‌ از ابتدای پخت‌ نمک‌ بزنید.
به‌ گوشت ها درست‌ اندکی‌ قبل‌ از برداشتن‌ از روی‌ اجاق نمک‌ بزنید.
سبزیجات‌ را در آب‌ نم
نکات مهم پختن ته چین ایرانی خوشمزه
ته چین یکی از غذا های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی هست، پخت آن نیازمند دقت به نکاتی هست که مهارت آشپزی افراد را نمایان می سازد. توصیه میشود ته چین را داخل ظرفی مثل ماهیتابه که ارتفاع کمی دارد آماده کنید، با این روش ته دیگ اکثر و برشته تری خواهیدداشت.

ادامه مطلب
حمص یکی از پیش غذاهای پرطرفدار و خوشمزه‌ لبنانی است که بیشتر افراد با یک بار امتحان کردن از طرفداران پروپاقرص آن می‌شوند. حمص به‌خاطر داشتن ارده و نخود بسیار مغذی و پرانرژی است و از غذاهای محبوب خاورمیانه محسوب می‌شود. در این مقاله چطور شما را با طرز تهیه حمص، این پیش غذای خوشمزه لبنانی آشنا خواهیم کرد.
رازهای تهیه یک حمص خوشمزه
 
 

ادامه مطلب
 
آبگوشت بزباش نوعی خوراک است که ویژگی آن سبزی موجود در آن است. بزباش شباهت زیادی به قرمه سبزی آبدار دارد. آبگوشت بزباش یکی از خوراک‌های سنتی استان همدان و استان خراسان به شما می‌آید.
مواد لازم
500 گرم گوشت گوسفندی با استخوان
1 عدد پیاز
500 گرم سبزی (اسفناج، تره، جعفری. پاک کرده و خرد شده، تره بیشتر و اسفناج کمتر)
1 لیوان لوبیا چیتی و نخود خیس کرده (باهم)
روغن برای سرخ کردن
زردچوبه، فلفل و نمک به مقدار لازم
5 عدد لیمو عمانی یا 1 قاشق غذاخوری پو
طرز تهیه فلافل آبادانی اصل و ترفند های خوشمزه ترشد آن
فلافل از جمله غذاهای خوشمزه و لذیذیست که علاوه بر کودکان و نوجوانان در بین بزرگسالان هم طرفدارن ویژه ای دارد و از نخود که یکی از مقوی ترین ترین حبوبات است تشکیل می شود.
فلافل با اینکه جزو فست فود ها محسوب می شود اما بسیار ارزان و سریع آماده می شود و آن را در قالب ساندویچ همراه با سس خردل می توانید میل کنید و نهایت لذت را از این غذای خوشمزه ببرید.
مواد لازم برای درست کردن فلافل خوشمزه
ادا
طرز تهیه انواع  غذاهای پاییزی خوشمزه
 پاییز بهترین فصل سال است و بهترین راه برای جشن گرفتن آن تهیه یک غذای پاییزی خوشمزه برای یک دورهمی خانوادگی است. اما برای گیاهخواران پیدا کردن یک دستور غذای راحت بدون گوشت کار آسانی نیست. به همین دلیل طرز تهیه چند غذای خوشمزه بدون گوشت را برایتان آماده کرده ایم.
خوراک سیب زمینی گیاهی
مواد لازم:
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک پیاز متوسط خردشده
۲ ساقه کرفس متوسط خردشده
۲ حبه سیر رنده شده
۹۰۰ گرم سیب زمینی خرد
  معرفی ۲۱۲ غذای ایرانی خوشمزه دیگر + تصاویر
غذا‌های
ایرانی جزو غذا‌هایی محسوب می‌شود که اکثر افراد در هر کجای این کره خاکی
تمایل دارند تا حتی یک بار هم که شده یکی از آن‌ها را تست کند و مزه اش را
بچشند؛ البته از حق نگذریم که این غذا‌های سنتی خوشمزه در هر نقطه از ایران
طعم و مزه خاص خودش را به یدک می‌کشد و شما نمی‌توانید مزه‌ای تکراری در
آن‌ها پیدا کنید.


اینجا بخوانید: بهترین غذاهای ایرانی / معرفی 212 غذای ایرانی خوشمزه +تصاویر
خورش قیمه غذای اصیل و قدیمی ما ایرانی هاست که برای خوشمزه شدن و جا افتاده تر آن بهتر است به یک سری از نقاطی که در زیر به آن اشاره شده است دقت کنید ، اگر تمامی این نکات را در طرز تهیه قیمه رعایت کنید می توانید بهترین طعم جا افتاده رو به خورش خود بدید که با این صورت می توان نذری های فوق العاده خوشمزه ای با این قیمه ها مهیا نمود.
ادامه مطلب
طرز درست کردن آب دوغ خیار
درست کردن آب دوغ خیار در فصل تابستان دارای بازار داغ تر از خود این گرما هم می باشد که افراد بخاطر ماهیت خنک و فوق العاده دلنشین آب دوغ خیار آن را در این فصل مصرف می نمایند که آب دوغ خیار علاوه بر این که احساس خنکی را در بدن زنده میکند با ترفند های خاص نیز میتواند بسیار خوشمزه تر شود.در کوک فود همراه ما باشید.

ادامه مطلب
پولیش و واکس 3 اکستریم هایبریدنت سوناکس : 

پودر اکسید آلومینیومی بسیار ریز باعث رفع نور Verkratzungen ، لایه های خشک شده و صاف شدن رنگ می شود.
براق عمیق و براق ، ترمیم و ترمیم شدید رنگ کارایی دارد.
مناسب برای بدنه
براق کننده، محافظت کننده، پولیش کاری،تشکیل لایه‌ای با دوام بر روی رنگ خودرو

شناسه محصول : 202200
طرز تهیه قیمه نثار قزوینی :
قیمه نثار جز غذاهای خوشمزه شهر قزوین هست که باب میل همه ایرانی هاست . تمامی رستوران های درجه یک قزوین این غذای خوشمزه رو سرو می کنند . 
قزوینی ها قیمه نثار رو برای مراسم های ماه رمضان و میهمانی های خود درست می کنند . دستور پخت قیمه نثار بسیار راحته و شما این غذای خوشمزه رو به راحتی می تونید 
در منزل درست کنید . 

ادامه مطلب
طرز تهیه کامل حلیم همراه با مواد لازم
حلیم از جمله غذاهای بسیار خوشمزه می باشد که خواهان زیادی در ماه های محرم و رمضان دارد که در ماه رمضان نیز یک افطاری فوق العاده خوشمزه و مناسب به حساب می آید که البته این بار ما به شما پیشنهاد می کنیم دستپخت خود را برای درست کردن حلیم خانگی امتحان کنید و از آن لذت ببرید.
ترجیا برای درست کردن حلیم خوشمزه و یا نذری از گوشت استفاده می شود اما گاهی اوقات برخی افراد آن را با مرغ تهیه می نمایند که خوش طعمی آن ن
طرز تهیه هات چاکلت خوشمزه خانگی
فرض کنید بعد از یک روز پر استرس در یک بعد از ظهر سرد زمستانی به خانه برگشته‌اید. کدام را انتخاب می‌کنید؟ چای یا یک لیوان شکلات داغ؟ ما به دومی رای می‌دهیم. چه شکلات فندقی باشد چه نعناعی یا شیری! می‌خواهیم به شما بگوییم چگونه می‌توانید در خانه یک هات چاکلت خوشمزه درست کنید که هم وجودتان را گرما ببخشد و هم حالتان را بهتر کند. حتی می‌توانید برای جذاب‌تر کردن شکلات به آن دارچین، نعناع یا وانیل اضافه کنید و روی آ
طرز تهیه جوجه چینی خوشمزه
جوجه چینی یکی از غذاهای خوشمزه ای است که می توانید با گوشت مرغ تهیه کنید. جوجه چینی را می توانید به عنوان غذای اصلی یا پیش غذا سرو کنید. این غذای خوشمزه در دسته بندی غذاهای سوخاری قرار می گیرد که امروزه به خاطر طعم خوبشان طرفداران بسیار زیادی دارند. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر جوجه چینی تهیه نمایید   

ادامه مطلب
طرز تهیه کامل حلیم همراه با مواد لازم
حلیم از جمله غذاهای بسیار خوشمزه می باشد که خواهان زیادی در ماه های محرم و رمضان دارد که در ماه رمضان نیز یک افطاری فوق العاده خوشمزه و مناسب به حساب می آید که البته این بار ما به شما پیشنهاد می کنیم دستپخت خود را برای درست کردن حلیم خانگی امتحان کنید و از آن لذت ببرید.
 
ادامه مطلب
رز تهیه کامل حلیم همراه با مواد لازم
حلیم از جمله غذاهای بسیار خوشمزه می باشد که خواهان زیادی در ماه های محرم و رمضان دارد که در ماه رمضان نیز یک افطاری فوق العاده خوشمزه و مناسب به حساب می آید که البته این بار ما به شما پیشنهاد می کنیم دستپخت خود را برای درست کردن حلیم خانگی امتحان کنید و از آن لذت ببرید.
 
ادامه مطلب
مربای انجیر را متفاوت تر تهیه کنید
جذابیت ویژه ای که مربای انجیر دارد این هست که در زمان پخت، انجیرها از شهد مربا پر میشوند و طعم فوق العاده ای به انجیر میدهد.
 
 
مواد لازم برای تهیه ی مربای انجیر
انجیر سبز:1 کیلو
شکر :280 گرم
هل :  دو عدد
چوب دارچین :1 عدد( به اندازه یک انگشت)
آب جوشیده :  یک سوم پیمانه
عصاره وانیل :1/8 قاشق چایخوری
آبلیمو:1 قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده :1/4 قاشق غذا خوری

ادامه مطلب
زرشک پلو با مرغ مجلسی درست کنید حرفه ای و خوشمزه 
زرشک پلو یکی از خورشت های لذیذ و خوشمزه ای است که در این بخش از آشپزخانه نمناک قصد داریم روش پخت آن را آموزش دهیم.
همانطور که می دانید زرشک پلو با مرغ یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانیان است که اکثرا در مراسمات خاص و مهم خود مثل مراسم عروسی یا مراسم ختم از آن استفاده می کنند برای آنکه با روش پخت این غذای خوشمزه به روش کامل و ساده آشنا شوید در این مطلب از آشپزخانه نمناک ما را همراهی کنید.

ادامه
زرشک پلو با مرغ مجلسی درست کنید حرفه ای و خوشمزه 
زرشک پلو یکی از خورشت های لذیذ و خوشمزه ای است که در این بخش از آشپزخانه نمناک قصد داریم روش پخت آن را آموزش دهیم.
همانطور که می دانید زرشک پلو با مرغ یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانیان است که اکثرا در مراسمات خاص و مهم خود مثل مراسم عروسی یا مراسم ختم از آن استفاده می کنند برای آنکه با روش پخت این غذای خوشمزه به روش کامل و ساده آشنا شوید در این مطلب از آشپزخانه نمناک ما را همراهی کنید.
طرز ته
 
طرز تهیه کشک و بادمجان
کشک و بادمجان
کشک و بادمجان یکی از غذاهای اصیل و قدیمی ایرانی است که به عنوان یک غذای حاضری بسیار خوشمزه شناخته می شود. این غذای خوشمزه از بادمجان ، کشک ، پیاز و سیر تهیه می شود و به همراه نان سرو می شود.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر کشک و بادمجان تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کشک و بادمجان تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی ک
گیف تصویری خوشمزه هایی که لاغر میکنند
دسته: وکتوربازدید: 1 بارفرمت فایل: zipحجم فایل: 88 کیلوبایتتعداد صفحات فایل: 1
گیف تصویری خوشمزه هایی که لاغر میکنند
 
گیف تصویری خوشمزه هایی که لاغر میکنند/با سلام و احترام و خسته نباشید از اینکه فروشگاه ما را برای خرید محصولات اینترنتی خود انتخاب نموده اید از شما سپاس گزاریم"با تشکر"
 

برچسب ها : گیف تصویری خوشمزه هایی که لاغر میکنند
 
✅کلاغی که مامور خدا بود.
آقای شیخ حسین انصاریان می‌فرمود: 
یه روز جمعه با دوستان رفتیم کوهدوستان یه آبگوشت و چای روی هیزم درست کردن، سفره ناهار چیده شد.ماست، سبزی، نوشابه، نون دوتا از دوستان رفتن دیگ آبگوشتی رو بیارن که...یه کلاغی از راه رسید رو سر این دیگ و یه فضله‌ای انداخت تو دیگ آبگوشتی!دل همه رو برد حالا هر که دلش میشه بخوره
گفت اون روز اردو برای ما شد زهر مارخیلی بهمون سخت گذشتتو کوه، گشنههمه ماست و سبزی خوردیمکسی هم نوشابه نخورد
خی
طرز تهیه جوجه ترش
جوجه ترش یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که اصالتا متعلق به شمال کشور می باشد. این کباب خوشمزه شباهت های زیادی به جوجه کباب دارد و به خاطر استفاده از چاشنی های خوشمزه در تهیه آن ، طعم بسیار خوبی دارد. جوجه ترش در کنار غذاهایی مثل کباب ترش ، اکبر جوجه و … از معروف ترین غذاهای شمالی است ، توصیه می کنیم اگر گذرتان به استان های شمالی کشور افتاد حتما جوجه ترش را در رستوران های سنتی شمال تجربه کنید.  

ادامه مطلب
۱. کتاب Harry potter & the half-blood prince 1 ـو شروع کردم [چق دلم تو اخر کتاب قبلی برا سیریوس گرفت .. مرگش خیلی یجوری بود]
۲. ماکارونی با قارچ خوشمزه [میدونم بنظر داغون میاد ولی روش ترشک زردآلو ریختم خوشمزه شد] + چایی داغ
۳. لول ۱۳۵۲ بازی candy crush soda saga رسیدم .. از طرح پشتش که شکل موزس و از نقاشیاش خوشم میاد
طرزتهیهنخود و لوبیای سفید باهم دو سوم لیوانگوشت گوسفند با استخوان و چربی ٣٠٠گرمگوجه فرنگی ٢عدد متوسطپیاز یک عددسیر یک حبه(پودرسیر یک ق.چ)سیب زمینی ٢ عددرب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوریلیمو عمانی یکعددمرزه خشک به دلخواه یک ق.چنمک ، فلفل به مقدار لازم
ادامه مطلب
زرشک پلو با مرغ مجلسی درست کنید حرفه ای و خوشمزه
زرشک پلو یکی از خورشت های لذیذ و خوشمزه ای است که در این بخش از آشپزخانه نمناک قصد داریم روش پخت آن را آموزش دهیم.
همانطور که می دانید زرشک پلو با مرغ یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانیان است که اکثرا در مراسمات خاص و مهم خود مثل مراسم عروسی یا مراسم ختم از آن استفاده می کنند برای آنکه با روش پخت این غذای خوشمزه به روش کامل و ساده آشنا شوید در این مطلب از آشپزخانه نمناک ما را همراهی کنید.
طرز تهی
طرز تهیه خورشت کرفس
اگر از علاقه مندان به غذاهای اصیل و سنتی هستید و می خواهید یک غذای خوشمزه و سنتی تهیه کنید ما یک پیشنهاد خوشمزه و عالی برای شما داریم.
خورشت کرفس یک غذای سنتی و اصیل است که در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه را به شما عزیزان ارائه می کنیم. پخت این غذا زیاد سخت نیست فقط کافی است
مطابق دستور زیر عمل کنید.

ادامه مطلب
مربای انجیر را متفاوت تر تهیه کنید
جذابیت ویژه ای که مربای انجیر دارد این هست که در زمان پخت، انجیرها از شهد مربا پر میشوند و طعم فوق العاده ای به انجیر میدهد.
 
 
مواد لازم برای تهیه ی مربای انجیر
انجیر سبز:1 کیلو
شکر :280 گرم
هل :  دو عدد
چوب دارچین :1 عدد( به اندازه یک انگشت)
آب جوشیده :  یک سوم پیمانه
عصاره وانیل :1/8 قاشق چایخوری
آبلیمو:1 قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده :1/4 قاشق غذا خوری

ادامه مطلب
دستور تهیه شکلات تخته ای شیرین و تلخ بازاری در منزل
شکلات تخته ای یکی از خوراکی های خوشمزه و پرطرفداری است که بدون شک همه دوست دارند. تهیه شکلات تخته ای در منزل کار بسیار آسانی است. تنها با کمی حوصل و سلیقه می توانید به راحتی در منزل شکلات خوشمزه ای درست کنید.
از شکلات تخته ای برای تزیین کیک و دسر استفاده می شود. همچنین می توان شکلات تخته ای را همراه با چای و نسکافه هم سرو کرد.
 

ادامه مطلب
طرز تهیه “نان خامه ای” خوشمزه
نون خامه ای یکی از انواع شیرینی های بسیار پرطرفدار و خوشمزه ایرانی است که در دسته بندی شیرینی های تَر قرار می گیرد. این شیرینی محبوب به دلیل شباهتی که به نارنجک دارد با نام شیرینی نارنجکی هم شناخته می شود.

موادلازم :
کره:50 گرم
شکر:1/2 قاشق چایخوری
آب :200 میلی لیتر
آرد:125 گرم
تخم مرغ:4 عدد
بیکینک پودر:1/8 قاشق چایخوری
وانیل :1/8 قاشق چایخوری
خامه قنادی :300 گرم

ادامه مطلب
آموزش درست کردن شله زرد در سه سوت
شله زردی دسری خوشمزه و شیرین است که شاید اکثر ما آن را به عنوان نذری خورده باشیم ، یکی از دلایلی که این غذا به عنوان نذری طبخ می شود شیوه پختن و طرز تهیه آسان آن است که در چند دقیقه بدون هیچ فنون پیچده ای یک شله زرد خوشمزه و دلچسپ را تهیه نمایید.
  مواد لازم شله زرد

مواد لازم
اندازه

برنج نیم دانه
2لیوان

شکر
4 پیمانه

آب
12 لیوان

کره گیاهی
50 گرم

زعفران
1 مثقال

گلاب
1 استکان

روغن مایع
1 قاشق

پودر دارچین
مقداری

خل
گیلاس یک میوه خوشمزه، زیبا و خوش طعم است. زمانی که گیلاس می‌خورید به غیر از طعم آن می‌توانید از مزایایی که برای بدن دارد نیز استفاده کنید.این میوه خوشمزه سرشار از آنتی اکسیدان‌هاست و می‌تواند مزایای زیادی همچون بهبود بی خوابی، درد مفاصل و آب کردن چربی شکمی را به همراه داشته باشد.

ادامه مطلب
 تمایل به پخت غذاهای سنتی همچون واویشکا گیلانی، میرزا قاسمی شمال، قلیه ماهی جنوبی و … داشته باشید، قطعا از پخت و سرو کشک بادمجان سمنان نیز لذت خواهید برد. کشک بادمجان یکی از دسته غذاهای پر کالری، سنتی و بسیار خوشمزه است که طرز تهیه بسیار ساده ای داشته و به راحتی در منزل تهیه خواهد شد؛ اما امروز آمده ایم با یک دستور پخت کشک بادمجان مجلسی و بسیار خوشمزه، همراه با آریسته باشید
 
ادامه مطلب
مواد لازم:
نخود و لوبیای سفید باهم : دو سوم لیوان
گوشت گوسفند با استخوان و چربی ٣٠٠گرم
گوجه فرنگی ٢عدد متوسط
پیاز یک عدد
سیر یک حبه(پودرسیر یک ق.چ)
سیب زمینی ٢ عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
لیمو عمانی یکعدد
مرزه خشک به دلخواه یک ق.چ
نمک ، فلفل به مقدار لازم
 
ادامه مطلب
مواد لازم سوپ حبوبات و آب مرغ:
1 قاشق غذاخوری روغن کلزا 15 میلی لیتر1 پیاز ، ریز خرد شده 200 گرم2 سیر میخک ، فشرده یا چرخ کرده1 1/3 فنجان انواع توت ها 260 گرم1 1/2 فنجان مخلوط حبوبات خشک 260 گرمگوجه فرنگی کنسرو شده 3/4 لیوان (تکه ای) 200 گرم2 فنجان آبگوشت مرغ 500 میلی لیتر3 فنجان آب 750 میلی لیتر1 نمک نمک [اختیاری] 0.2 گرمفلفل دلمه ای برای طعم دادن [اختیاری]1 قاشق غذاخوری پونه کوهی خشک 1 گرم
طرز تهیه سوپ حبوبات و آب مرغ:
اگر نمی توانید یک مخلوط حبوبات خشک را در فروشگاه
دستور پخت مربای  گلابی خوشمزه و دلپذیر
گلابی یکی از میوه های بسیار خوشمزه است که سرشار از ویتامین های C, E, کلسیم, منیزیم و آهن است.اگر تا حالا به حال از این میوه خوشمزه مربا درست نکرده اید, توصیه میکنم حتما یکبار امتحان کنید.
مواد لازم  مربای گلابی :
شکر : 1 کیلو
گلابی تازه: 1 کیلو
آب:   به مقدار لازم
 
 
ادامه مطلب
طرز تهیه سوپ شیربسیار ساده رستورانی
سوپ شیر از جمله سوپ های خوشمزه ایست که علاوه بر اینکه در بین بزرگترها دارای محبوبیت است در بین کودکان هم جایگاه خاصی دارد و به عنوان یک پیش غذای مقوی سرو میشود.
مواد لازم برای سوپ شیر:
جو : 250 گرم
آب مرغ یا گوشت : بدون نمک 1 پیمانه
هویج نگینی شده : 150 گرم
ذرت  : 50 گرم
سیب زمینی : 2 عدد متوسط
شیر :1 لیتر
خامه : 100 گرم
نمک و آبلیمو : به مقدار لازم
جعفری یا گشنیز : برای تزیین

ادامه مطلب
بخشی از فرهنگ هر شهر مربوط به غذاهای آن شهر است.  غذاهایی که بر اساس آداب و رسوم و حتی موقعیت جغرافیایی و آب و هوایی آن شهر شکل می‌گیرند. طعمغذاهای سنتی دلنشین و دلچسب است. محال ممکن است شما به شهری سفر کنید اما از طعم غذاهای سنتی آن نچشید. در این مقاله شما را با غذاهای سنتی یزد (شهر جهانی یزد) آشنا می‌کنیم. انواع کوفته و انواع آش تنها بخش کوچکی از غذاهای سنتی یزد هستند. امیدواریم در سفر به این شهر جهانی طعم غذاهای سنتی و اصیل یزد را حتما امت
 
فلافل در اصل غذای بومی کشورهای شرقی دریای مدیترانه و خاستگاه اصلی آن کشور لبنان است. اما خاستگاه آن به زمان امپراطوری فرعون‌ها در مصر باستان برمی‌گردد. می‌دانستید فلافل یکی از محبوب‌ترین فینگر‌فودهای دنیاست؟ یکی از خوشمزه‌ترین سبک‌های فلافل درست کردن آن به روش لبنانی‌هاست که اتفاقا آبادانی‌ها هم به همین سبک فلافل را درست می‌کنند. فلافل اصل لبنانی و آبادانی را معمولا با نخود یا باقلا سبز و یا مخلوطی از هر دو درست می‌کنند. با ما با
 
کشور ترکیه به دلیل همسایگی با کشور ما، اشتراکات فرهنگی و غذایی زیادی با ایران دارد؛ به همین دلیل در سفر به ترکیه از نظر خورد و خوراک و غذا هیچ مشکلی نخواهید داشت و اکثر غذاهای ترکیه از نظر ما خوشمزه و لذیذ هستند. ترکیه غذاهای بسیار متنوعی دارد و هر شهر نیز غذاهای خاص خود سرو می کند. با این حال برخی از خوشمزه ترین و محبوبیتترین غذاهای ترکیه را در این مطلب به شما معرفی خواهیم کنیم. در سفر به ترکیه و شهرهایی مثل استانبول، آنتالیا و کو
آیا شما هم برای لاغر و خوش اندام می توانید نگاه کنید؟ پس از این برای شما ضروری است که می توانید با استفاده از خود در طول روز رازید و بفهمید.
 
این تصمیم که می تواند به شما بگویند غذای سالم مزخرف ، خسته کننده ، بی مزه و ناخوشید است در اختیار دارید. با استفاده از چندین غذای رژیم غذایی خوشمزه را به شما بیاموزیم که می توانید با استفاده از طرز تفکر تغییر دهید تغییر دهید. قطعاً توجه داشته باشید که می توانید سالم ، خوشمزه و با کالری بسیار کم دوست بدار
املت گوجه فرنگی از آن دسته غذاهای ساده و خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که برای تمام وعده های غذا در طول شبانه روز مناسب و پرطرفدار است. بسیاری از افراد تصور می نمایند املت گوجه فرنگی یک غذای ساده و دم دستی است که مبتدی ترین افراد در امر آشپزی هم قادرند آن را عمل بیاورند اما واقعیت چیز دیگری است. اگر می خواهید یک املت گوجه فرنگی حرفه ای و خوشمزه با طعم املت های رستورانی و کافه های قدیمی و مشهور درست کنید باید فوت و فن های درست کردن املت حرفه ای
 
ترک اعتیاد و روش های درمان آن
اگر چه عوارض ثانویه اعتیاد در بین گروهی از معتادین كه به دلیل فقر و تنگدستی امكان تامین هزینه زندگی خود را ندارند ،سبب می شود كه برای خرج اعتیاد خود دست به هر كاری بزنند ، نسبت به سر و وضع و بهداشت فردی بی تفاوت شوند و در یك كلام مشمول تمام صفاتی كه جامعه به معتادان نسبت می دهد باشند اما این عمومیت ندارند و اكثریت معتادان را شامل نمی شود.
 رش ، او را به وادی خلاف سوق می دهد. خوشبختانه مدتی است كه در قوانین تجدید نظ
 
طرز تهیه کتلت مرحله به مرحله
کتلت از غذاهای ایرانی خیلی ساده و خوشمزه است که تقریباً همه آن را دوست دارند. گرچه انواع دیگری از کتلت هم داریم که قبلاً تعدادی از آنها آموزش داده شده اند، رایج ترین نوع آن با گوشت چرخکرده، پیاز و سیب زمینی تهیه میشود. حتماً شما هم متوجه شده اید که طعم کتلت هر آشپزی کمی تفاوت دارد و بعضی خوشمزه تر و به اصطلاح خوش خوراکتر هستند. دلیل آن هم استفاده از مواد جانبی و ادویه های مناسب و رعایت ترفندهای ساده ای است که به
چطور مربای به خوش رنگ و خوش طعم بپزیم؟ 
مربای به یکی از خوشمزه ترین و پر طرفدارترین مرباهاست که قسمتی از شیرینی مربا از طعم خود میوه به می باشد و با توجه به اینکه در تمامی فصول سال موجود می باشد هر زمان که بخواهید می توانید مربای به تازه و خوشمزه ای درست کنید.
مواد لازم برای مربای به
میوه به:750گرم
شکر: 750 گرم
آب : 60 میلی لیتر
چوب دارچین :یک تکه
لیمو عمانی :2 عدد
آب لیمو :مقداری

ادامه مطلب
چطور مربای به خوش رنگ و خوش طعم بپزیم؟ 
مربای به یکی از خوشمزه ترین و پر طرفدارترین مرباهاست که قسمتی از شیرینی مربا از طعم خود میوه به می باشد و با توجه به اینکه در تمامی فصول سال موجود می باشد هر زمان که بخواهید می توانید مربای به تازه و خوشمزه ای درست کنید.
مواد لازم برای مربای به
میوه به:750گرم
شکر: 750 گرم
آب : 60 میلی لیتر
چوب دارچین :یک تکه
لیمو عمانی :2 عدد
آب لیمو :مقداری

ادامه مطلب

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

زعفران شاپ